Nu te pune cu Zohan

 • Pro Tv Nu te pune cu Zohan la Pro Tv

  Nu te pune cu Zohan

  Nu te pune cu Zohan » Marti, 02 octombrie 2018, 21:30

  (You Don't Mess with the Zohan) 113 minute, color engleza comedie

  Recomanda Nu te pune cu Zohan

  actori Nu te pune cu Zohan :
  compozitor Nu te pune cu Zohan : Rupert Gregson-Williams
  monteur Nu te pune cu Zohan : Tom Costain
  operator Nu te pune cu Zohan : Michael Barrett
  producator Nu te pune cu Zohan : Judd Apatow
  scenarist Nu te pune cu Zohan : Judd Apatow Adam Sandler Robert Smigel

  Filmul se concentreaza pe aventurile unui agent al Mossadului, al carui vis este sa devina hair-stylist. Este atat de obsedat de aceasta cariera, incat isi insceneaza moartea si pleaca la New York pentru a se pierde printre tuburi de fixativ

  Numai ganditi-va ca Adam Sandler este un agent al Mossadului care se ascunde la New York ca hair stylist! Scenele in care el tunde, samponeaza si apoi ofera si o partida de sex tuturor batranelelor din cartier sunt de un haz nebun. Umor cam gros, total politically incorect. Iar cand se intampla sa fie recunoscut, trebuie sa actioneze daca vrea sa ramana aici. Desi ar dori sa scape de urmarile unui trecut violent, de lupta anti-terorista, el descopera in curand ca nu poate sa-si uite atat de usor cariera initiala. In timp ce dusmanii sai, mai vechi sau mai noi, incearca sa-l lichideze, ei afla ca, de fapt, e greu sa te pui cu Zohan.

  Sandler se avanta cu umoru-i binecunoscut intr-o comedie de actiune, cu multe cascade, demonstrand ca vara poate aduce si altfel de filme decat comedioare usurele. Filmul ii prezinta pe cei mai amuzanti prieteni ai lui Sandler, mai vechi sau mai noi. Dave Matthews - din formatia omonima - si Kevin James revin alaturi de Sandler, dupa ce au realizat roluri episodice sau principale in "I Now Pronounce You Chuck & Larry". Michael Buffer, prezentatorul din "Let's Get Ready to Rumble" interpreteaza si el un rol in film. Iar Mariah Carey, artista cu cele mai mari vanzari de discuri din toate timpurile, care la inceputul anului a devenit cantareata cu cele mai multe single plasate pe locul 1, apare in rolul ei insasi (fiind idolul evreilor si totodata al arabilor). Cantecul lui Carey, "I'll Be Lovin' U Long Time," cel de-al treilea single de pe albumul ei "E=MC2," apare de asemenea pe coloana sonora a filmului. Dar rolurile episodice nu se opresc aici. Printre alte surprize, in film mai apar Kevin Nealon, John McEnroe, Charlotte Rae, care a jucat rolul doamnei Garrett din 'The Facts of Life,' si presedintele Academiei, Sid Ganis.
  Veti rade cu lacrimi.

  Film distribuit de Intercom.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Nu te pune cu Zohan
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Daca ti-a placut Nu te pune cu Zohan atunci iti recomandam:

Comentarii la Nu te pune cu Zohan

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail