Nu-i usor sa fii mireasa!

 • Euforia Lifestyle Nu-i usor sa fii mireasa! la Euforia Lifestyle

  Nu-i usor sa fii mireasa!

  Nu-i usor sa fii mireasa! » Marti, 16 februarie 2016, 10:00

  (Bridezillas) color reality show

  V-ati dorit cu tot dinadinsul un inel de logodna in valoare de 30.000 $? Ati avut nevoie de un organizator de nunti pentru o perioada de 3 ani? Ati comandat vreodata o rochie de mireasa cu un numar mai mic decat purtati de obicei doar pentru a va determina partenerul sa tina si el cura de slabire? Daca nu, atunci este cazul sa urmariti "Bridezillas", si veti intra in lumea mireselor de cosmar de la New York. Un serial captivant ce va propune sa fiti partasii celor mai spectaculoase nunti de la

  V-ati dorit cu tot dinadinsul un inel de logodna in valoare de 30.000$? Ati avut nevoie de un organizator de nunti pentru o perioada de 3 ani? Ati comandat vreodata o rochie de mireasa cu un numar mai mic decat purtati de obicei doar pentru a va determina partenerul sa tina si el cura de slabire?

  Daca nu, atunci este cazul sa urmariti "Bridezillas", si veti intra in lumea mireselor de cosmar de la New York! Un serial captivant ce va propune sa fiti partasii celor mai spectaculoase nunti de la New York.

  Si daca nu stiati inca, aflati ca nici o nunta nu se poate compara cu o casatorie din metropola americana, pentru ca nu exista mireasa mai stresata si mai irationala decat mireasa New Yorkeza!

  Citeste descrierea pe scurt pentru Nu-i usor sa fii mireasa!
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail