Ninja asasin

Nota IMDB6.3/10

 • Pro Tv Ninja asasin la Pro Tv

  Ninja asasin

  Ninja asasin » Miercuri, 26 februarie 2020, 00:00

  (Ninja Assassin) 99 minute, color, alb-negru engleza film de actiune

  actori Ninja asasin :
  compozitor Ninja asasin : Ilan Eshkeri
  monteur Ninja asasin : Joseph Jett Sally Gian Ganziano
  regizor Ninja asasin : James McTeigue J. Michael Straczynski
  operator Ninja asasin : Karl Walter Lindenlaub
  producator Ninja asasin : Grant Hill Andy Wachowski Joel Silver
  scenarist Ninja asasin : Matthew Sand J. Michael Straczynski

  Cules de copil de pe strada, crescut şi educat în spiritul ninja de clanul Ozunu - organizaţie a cărei simplă existenţă este considerată un mit - Raizo întoarce spatele celor care s-au îngrijit de el.

  Raizo (Rain) este unul dintre cei mai periculosi asasini ai lumii. Copil cules de pe strazi, el a fost antrenat de mic de catre Ozunu Clan, o organizatie secreta a carei identitate ramane invaluita in mister. Urmarit de cosmarul executiei prietenei sale de catre Clan, Raizo reuseste sa evadeze si dispare. Acum, el asteapta momentul potrivit pentru a se razbuna.

  La Berlin, agentul Europol Mika Coretti (Naomie Harris) a dat de urma unor sume de bani care par a avea legatura cu mai multe asasinate politice ce conduc la o retea de ucigasi platiti din Orientul indepartat. Nesocotind ordinele superiorului sau, Ryan Maslow (Ben Miles), Mika incepe sa investigheze in arhiva strict secreta a agentiei pentru a afla adevarul in legatura cu aceste asasinate. Cercetarile ei o transforma in curand in tinta, iar Ozunu Clan trimite o echipa de killeri, condusa de temutul Takeshi (Rick Yune), care trebuie s-o reduca la tacere pentru totdeauna.

  Raizo o salveaza pe Mika din ghearele atacatorilor, desi stie ca organizatia Clan nu va renunta sa-i vaneze pana cand nu va reusi sa-i elimine pe amandoi. Angajati intr-un joc de-a soarecele si pisica pe strazile Berlinului, Raizo si Mika trebuie sa se increada unul in altul daca vor sa supravietuiasca? si sa invinga enigmatica organizatie Ozunu Clan.


  Film distribuit de Intercom.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Ninja asasin

Trailere Ninja asasin

« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail