Nicholas Nickleby

 • Hbo Nicholas Nickleby la Hbo

  Nicholas Nickleby

  Nicholas Nickleby » Duminica, 31 octombrie 2021, 11:35

  132 minute, color titrat engleza drama

  Atunci când familia Nickleby este trãdatã într-un moment greu pentru ea, tânãrul Nicholas trebuie sã remedieze situatia. Alãturati-vã lui într-o cãlãtorie remarcabilã, aclamatã la unison de critici, ”o bucurie pentru priviri !” (Leonard Maltin)

  Dupa moartea bogatului sau tata, Nicholas Nickleby (Charlie Hunnam) si familia sa calatoresc la Londra pentru a-i cere ajutorul lui Ralph, fratele mai mare al acestuia. Ralph il antipatizeaza instantaneu pe nepotul sau si ii gaseste o slujba ingrata. Noii sai patroni sunt sadicul Mr. Squeers (Jim Broadbent) si cumplita sa sotie, detinatorii unei scoli din nordul Angliei.

  In acelasi timp, Ralph incearca s-o foloseasca pe Kate (Romola Garai), frumoasa sora a lui Nicholas, ca o unealta pentru a influenta potentialii sai investitori. Acest lucru il forteaza pe fratele ei sa paraseasca scoala impreuna cu Smike, un orfan fara un picior, care nu-si aminteste nimic din viata de dinainte de internatul Dotheboy.

  In timpul calatoriei lor spre Londra, se intalnesc cu Vincent Crummles si trupa sa de actori itineranti, se imprietenesc cu secretara inimoasa a lui Ralph si, in cele din urma, triumfa asupra necazurilor de tot felul.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Nicholas Nickleby
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail