Misterul gemenilor

 • Axn Misterul gemenilor la Axn

  Misterul gemenilor

  Misterul gemenilor » Luni, 26 martie 2018, 01:40

  (The Unborn) 84 minute, color engleza horror

  Recomanda Misterul gemenilor

  Casey nu şi-a putut ierta mama, care a părăsit-o. Când lucruri ciudate încep să se întâmple, înţelege de ce a plecat. Bântuită de o fantomă necruţătoare, Casey apelează la Sendak pentru a se salva. Cu ajutorul lui, Casey descoperă sursa unui blestem.

  Cat a trecut de la "Al saselea simt" si "Ceilalti"? Trebuia sa apara un horror nou care sa te faca sa isi fie frica sa respiri sau sa privesti ecranul.

  Casey are 19 ani si e multumita cu viata sa. Dar totul se schimba o data cu prezenta unui spirit malefic intai in casa si apoi, pe masura ce trece timpul, chiar in trupul si mintea ei. E un spirit vechi care vrea sa se nasca acum si cat mai repede. Chinuita de cosmaruri, de scene inexplicabile in casa, se hotaraste sa fie exorcizata. Sedinta, infricosatoare, pare ca da rezultate, dar reveleaza secrete din trecutul familiei ei. Casey si-a urat dintotdeauna mama naturala deoarece a parasit-o atunci cand era copil, dar in momentul in care incep sa se intample evenimente stranii si inexplicabile, fata intelege adevaratul motiv pentru care mama ei a plecat de langa ea.

  Filmul are imagini tari, montaj reusit, ca in cele mai celebre filme horror japoneze.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Misterul gemenilor
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Comentarii la Misterul gemenilor

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail