Misteriosul Bagger Vance

 • Prima Tv Misteriosul Bagger Vance la Prima Tv

  Misteriosul Bagger Vance

  Misteriosul Bagger Vance » Luni, 25 iunie 2018, 02:30

  (The Legend of Bagger Vance) 121 minute, color titrat engleza drama

  Recomanda Misteriosul Bagger Vance

  Georgia, anii ‘20. Dupa moartea tatalui, tanara Adele decide sa scape de datorii, organizand un mare concurs de golf cu un premiu de 10.000 dolari. La competitie participa si un fost soldat, adevarat talent nativ,.

  Talentatul jucator de golf Rannulph Junah (Matt Damon) este foarte apreciat in orasul sau natal, Savannah. Frumoasa Adele Invergordon, fiica unui latifundiar prosper este iubita lui. Dupa ce lupta in Primul Razboi Mondial, Junah ramane cu mari traume, si, odata intors in Savannah duce o viata intunecata, inecata in alcool.

  Cativa ani mai tarziu, Adele face tot posibilul sa recupereze averea familiei organizand un meci de golf intre Bobby Jones si Walter Hagen, cei mai buni jucatori de golf ai momentului, punand in joc nici mai mult, nici mai putin de 10.000 de dolari. Totusi, ea are nevoie de un participant din oras pentru a starni interesul localnicilor, asa ca ea il roaga pe fostul sau iubit, Junah, sa ia parte la competitie. Dupa ce are aceasta discutie cu Adele, Junah este acostat de un calator misterios, care se prezinta a fi Bagger Vance (Will Smith). El il ajuta foarte mult pe Junah sa-si invinga propriii demoni, sa treaca peste traumele provocate de razboi si sa joace golf din nou.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Misteriosul Bagger Vance
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Comentarii la Misteriosul Bagger Vance

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail