Misterele Bucurestilor

Nota IMDB7.1/10

 • Pro Cinema Misterele Bucurestilor la Pro Cinema

  Misterele Bucurestilor

  Misterele Bucurestilor » Luni, 26 octombrie 2020, 11:45

  (Misterele Bucurestilor) titrat romana aventura

  actori Misterele Bucurestilor :
  regizor Misterele Bucurestilor : Doru Nastase
  operator Misterele Bucurestilor : Ion Anton
  scenarist Misterele Bucurestilor : Eugen Barbu

  Al 3-lea film al seriei "Margelatu". Actiunea se muta intr-un Bucuresti plin de farmec oriental. Vrajitoarea Strigoaica, mama hotilor si cersetorilor, conduce din umbra orasul. Margelatu (Florin Piersic) dejoaca atentatul asupra Domnitorului Bibescu.

  Continuand actiunea din "Trandafirul galben", filmul prezinta aventurile prin care trec eroii, in incercarea lor de a sustine societatea secreta "Fratia", in anii premergatori Revolutiei de la 1848. Un western romanesc extrem de bine realizat, dupa un scenariu semnat Eugen Barbu, cu umor, cascadori si actori celebri. Aventurile faimosului Margelatu, cel ce a facut din semintele de floarea soarelui o emblema a eroului autohton.
  "In "Misterele Bucurestilor" personajele de fundal isi parasesc departarile si, chiar daca nu ocupa prim-planuri decat pe segmente, ele fac, in mod nemijlocit, parte din conflict. Deci istoria nu mai e chenar. Ea intra in tesatura. (...) Pe scurt, cel mai antrenant si mai suculent film dintr-un serial de mare si explicabila popularitate." - Ecaterina Oproiu - 1983 (Romania libera).

  Citeste descrierea pe scurt pentru Misterele Bucurestilor
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail