Misiune imposibila 2

 • Antena 1 Misiune imposibila 2 la Antena 1

  Misiune imposibila 2

  Misiune imposibila 2 » Marti, 23 februarie 2021, 23:45

  (Mission: Impossible II) 118 minute, color titrat engleza film de actiune

  Tom Cruise si John Woo, doua din cele mai reprezentative figuri din lumea filmului au facut echipa pentru realizarea thrrilerului romantic Misiune Imposibila 2, care il arunca Ethan Hunt intr-o criza internationala de o amploare deosebita.

  Cu ajutorul geniului in computere Luther Stickell (Ving Rhames) si a hoatei plina de gratie Nyah (Thandie Newton), agentul special Ethan Hunt (Tom Cruise), in goana sa spre Australia si apoi Spania, indeplineste inca o misiune contracronometru, asa cum numai el stie.

  Aceasta e menita sa opreasca un psihopat inainte ca el sa-si puna in aplicare operatiunea distructiva. Lupta dintre bine si rau devine aici urmarirea dintre agentul american si oamenii grupului care se ocupa cu vanzarea rezultatelor cercetarii secrete in domeniul biologiei moleculare.

  Ethan Hunt este un alt fel de agent 007, ceva mai tanar, la fel de alert si de agil in aer ca pe pamant, care stie sa se foloseasca de metode sigure pentru a elimina dusmanul - un egal ca inteligenta si agilitate.

  Un joc al imaginatiei, un montaj care alterneaza ritmuri diferite, imaginea soc cu miscarea in slow motion, cu unghiuri de filmare care avantajeaza eroii, cu deflagratii socante, gros-planuri ale spaimei, o amprenta specifica stilului regizorului John Woo.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Misiune imposibila 2
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail