Minciuni adevarate

 • Pro Tv Minciuni adevarate la Pro Tv - difuzare miercuri, 01 iulie

  Minciuni adevarate

  Minciuni adevarate » Miercuri, 01 iulie 2020, 00:00

  (True Lies) 134 minute, color titrat engleza film de actiune

  Realizat de James Cameron intr-o serie de locatii luxuriante si riscante, acest thriller, nominalizat la Oscar in anul 1995, pentru cele mai bune efecte vizuale, are in prim-plan un cuplu exploziv – Arnold Schwarzenegger si Jamie Lee Curtis.

  Schwarzenegger este Henry Tasker, aparent un agent de vanzari obsedat de munca. Cel putin asa stie sotia sa, casnica, domoala Helen. Cand aceasta cade in plasa unui escroc sentimental care se da drept mare spion, Henry stie ca trebuie sa actioneze urgent. O rapeste si o pune sa intre intr-un joc periculos, bine controlat de el si oamenii lui, adevaratii spioni din schema.

  Iar cand el primeste misiunea sa lichideze un grup periculos de teroristi dintr-o fosta republica sovietica, implicati in traficul cu arme nucleare, cel mai bun aliat ii este propria sotie. Cei doi vor forma un cuplu imbatabil.

  Film de actiune reusit, cu multe cascade antologice, cu efecte reusite, cu umor casnic, Jamie Lee Curtis facand un striptease impleticit in hotel, o cursa-urmarire pe podul care sare in aer si o salvare in extremis, asa cum ii sta bine unui film cu "Omul de otel" al Hollywoodului.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Minciuni adevarate
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail

Program tv pe categorii

Programe TV manele

Programe TV sport

Programe TV stiri

Programe TV documentare

Programe TV muzica

Programe TV adulti

Programe TV straine

Programe TV filme

Programe TV romanesti

Programe TV pentru copii