Matilda

 • Tvr 1 Matilda la Tvr 1 - difuzare azi, 25 septembrie

  Matilda

  Matilda » Azi, 25 septembrie 2020, 02:10

  98 minute, color titrat engleza comedie

  Inspirata din romanul clasic pentru copii al lui Roald Dahl, "Matilda" e povestea mereu proaspata a unei copile care isi face loc in lume prin forta caracterului, prin curaj si printr-o teribila usurinta in a pune la cale sotii.

  Matilda (Mara Wilson) este o fetita adorabila si dulce, care nu are nimic in comun nici cu parintii care i-au dat viata, nici cu fratele ei.

  Spre deosebire de doamna si domnul Wormwood (Rhea Perlman si Danny de Vito), Matilda este extrem de buna si de inteligenta, nerabdatoare sa mearga sa invete cat mai multe lucruri. Din nefericire, parintii ei o trimit la o scoala condusa de o directoare tiranica, pe care fetita nu o poate suferi. Cand apare zdrahonul de femeie, toti copiii ingheata de frica. Placerea ei cea mai mare este sa ii arunce prin aer ca pe niste echipamente sportive.

  In incercarea de a se apara de rautatea parintilor si a directoarei teroriste, fetita cu puteri speciale se apropie de timida ei invatatoare, buna domnisoara Honey. Incantata de noile ei puteri, Matilda face tot posibilul sa o izgoneasca din scoala pe directoare si sa-si imbuneze parintii.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Matilda
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail

Program tv pe categorii

Programe TV manele

Programe TV sport

Programe TV filme

Programe TV straine

Programe TV romanesti

Programe TV adulti

Programe TV stiri

Programe TV muzica

Programe TV documentare

Programe TV pentru copii