Maghiara de pe unu

 • Tvr 1 Maghiara de pe unu la Tvr 1

  Maghiara de pe unu

  Maghiara de pe unu » Azi, 06 decembrie 2021, 15:10

  78 minute, color maghiara emisiune magazin

  Emisiunea reflectă evenimente sociale, politice sau culturale, dar prezintă şi serii de documentare sau reportaje din viaţa comunităţii maghiare, încercând să nu piardă nimic important din ceea ce e de actualitate. Reţeta emisiunii se îmbogăţeşte săptămânal cu anchete sociale, forumuri economice, conferinţe, talk-show-uri politice, interviuri cu personalităţi din lumea artelor, spectacole de teatru-dans-film, recomandări de evenimente, jurnale de călătorie, rubrici religioase.

  "Kronika" e un cuvant din alta limba, dar nu inseamna ca nu-l intelegem. In limbaj comun, inseamna "cronica". In limbajul oamenilor de televiziune, e sinonim cu emisiunea "Maghiara de pe unu".

  "Maghiara de pe unu" sau, dupa cum era numita inainte, "Kronika", reflecta evenimente sociale, politice sau culturale, dar prezinta si serii de documentare sau reportaje din viata comunitatii maghiare, incercand sa nu piarda nimic important din ceea ce e de actualitate.

  Participati, chiar daca va aflati in fata televizorului, la tabere de chitara, de folclor, de dans popular ori de jazz. Aflati ce s-a intamplat la competitii sportive ori la conferinte sustinute de artisti maghiari, de dramaturgi si arhitecti. Urmariti interviuri cu oameni de cultura si politicieni, spectacole de teatru si dans, festivaluri.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Maghiara de pe unu
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail