Lumina rece a diminetii

 • Pro Tv Lumina rece a diminetii la Pro Tv

  Lumina rece a diminetii

  Lumina rece a diminetii » Sambata, 18 ianuarie 2020, 00:45

  (The Cold Light of Day) 93 minute, color titrat engleza film de actiune

  Un tânăr american descoperă o conspiraţie în încercarea sa de a-şi salva familia, răpită în timpul  unei vacanţe în Spania

  Un concediu linistit pe coasta insorita a Spaniei se transforma intr-un cosmar pentru Will Shaw (Henry Cavill), un proaspat om de afaceri, care porneste intr-o vacanta alaturi de parintii sai, pe un iaht. Nefiind oricum intr-o dispozitie prea buna din cauza problemelor de la serviciu, situatia devine si mai tensionata pentru Will, datorita atitudinii extrem de critice a tatalui sau, Martin (Bruce Willis).

  Lucrurile iau insa o intorsatura cu adevarat dramatica, dupa ce Will pleaca pe tarm cateva ore. Cand revine, gaseste toate lucrurile ravasite pe vas si semne clare ale unei lupte pe viata si pe moarte. Nestiind unde ii sunt parintii, tanarul descopera secretele familiei sale abia din momentul in care incepe sa fie urmarit de niste criminali cu sange rece, agenti guvernamentali care nu se dau in laturi de la nimic pentru a obtine ce vor.

  Fara niciun ajutor din partea politiei, acuzat chiar de o crima pe care nu a comis-o si cu zeci de agenti CIA pe urme, Will porneste intr-o cursa disperata pentru a pune cap la cap piesele cumplitului puzzle si a salva ce a mai ramas din familia sa.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Lumina rece a diminetii
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail