Lumea de dincolo

 • Tv1000 Lumea de dincolo la Tv1000

  Lumea de dincolo

  Lumea de dincolo » Vineri, 28 septembrie 2018, 02:55

  (Underworld) 121 minute, color titrat engleza film de actiune

  Recomanda Lumea de dincolo

  Secole la rând, două specii au evoluat în paralel, ascunse printre oameni - sofisticații Vampiri, și Vârcolacii neînfricați. Cele două specii luptă pentru supraviețuire și au jurat să poarte războiul până când pe Pământ va rămâne o singură specie.

  Secole de-a randul, doua rase au evoluat in paralel, ascunse printre oameni - sofisticatii si aristocraticii Vampiri, si Varcolacii brutali si neinfricati. Pentru muritori, existenta lor este o poveste groaznica, un mit. Dar cele doua specii sunt rivale in lupta pentru supravietuire, caci au jurat sa duca un razboi pe viata si pe moarte, pana cand pe suprafata Pamantului va mai ramane o singura rasa.
  In mijlocul acestei lupte aflate in plina desfasurare, o razboinica-Vampira, Selene (Kate Beckinsale), descopera ca Varcolacii pun la cale rapirea unui om, un tanar doctor. Dupa ce-l urmareste pe Michael (Scott Speedman) prin intregul oras, ea isi da seama ca intre ei s-a stabilit o legatura nefireasca, iar atunci cand Varcolacii ataca, Selene este acolo ca sa-i impiedice cu orice pret sa-si atinga scopul.
  Ea afla un secret cu consecinte teribile pentru ambele triburi - se pune la cale creerea unei noi specii de pradator, de data asta invincibila, care combina puterea ambelor rase, dar fara a avea slabiciunile vreuneia dintre ele, si care ameninta sa incline balanta puterii in favoarea Varcolacilor, aflati in inferioritate secole de-a randul.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Lumea de dincolo
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Comentarii la Lumea de dincolo

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail