Lovitura cu efect

 • Pro Cinema Lovitura cu efect la Pro Cinema

  Lovitura cu efect

  Lovitura cu efect » Marti, 19 ianuarie 2021, 11:45

  (Trouble with the Curve) color engleza drama

  Trouble with the Curve prezintă povestea unui impresar de baseball care începe să-şi piardă flerul odată cu trecerea timpului. Îl vom vedea plecând împreună cu fiica sa într-o ultimă misiune de vânătoare de talente în Atlanta.

  Un recrutor de baseball isi ia fiica in ultima calatorie profesionala.

  Un recrutor de baseball in varsta porneste intr-o ultima calatorie profesionala alaturi de fiica sa instrainata, ca sa urmareasca un tanar jucator cu mult talent. Pe drum, ei descopera cat de multe au in comun.

  De ani buni, Gus Lobel (Clint Eastwood) este unul dintre cei mai buni selectioneri de jucatori de baseball, dar, in ciuda eforturilor de disimulare, varsta sa incepe sa se faca simtita. Chiar si asa, Gus nu si-a pierdut nimic din impecabilul sau instinct de a recunoaste talentul. Acum, cand se apropie de finalul carierei, el refuza incapatanat sa stea pe margini. Insa s-ar putea sa nu mai fie alegerea sa, pentru ca directorul echipei Atlanta Braves incepe sa-i puna la indoiala flerul. Singura care e in stare sa-l ajute este si cea careia Gus n-ar vrea cu niciun pret sa-i ceara sfatul: fiica sa Mickey (Amy Adams), asociata la o puternica firma de avocatura din Atlanta. In ciuda rezervelor si obiectiilor lui Gus, Mickey il insoteste in ultima sa calatorie de recrutare in Carolina de Nord, punandu-si in joc propria cariera ca sa i-o salveze pe a lui.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Lovitura cu efect
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail