Lista neagra

 • Pro Tv Lista neagra la Pro Tv - difuzare joi, 22 noiembrie

  Lista neagra

  Lista neagra » Joi, 22 noiembrie 2018, 02:15

  (Zwartboek/Black Book) 145 minute, color engleza thriller

  Recomanda Lista neagra

  Fostul agent guvernamental Red a scăpat de arestare timp de decenii. Dar el se predă brusc FBI-lui cu o ofertă pentru a ajuta la capturarea unui terorist cu condiţia ca el să vorbeasca doar cu Liz, o tânăra şi frumoasă specialistă a FBI-ului

  Olanda, 1944. Ultimii ani ai celui de-al Doilea Razboi Mondial o gasesc pe frumoasa cantareata Rachel Stein la adapost alaturi de familia Tsjempkema in Olanda rurala. Altadata o cantareata bogata si populara, Rachel a asteptat sfarsitul razboiului ca multi alti evrei din Europa, departe de familie si intotdeauna amenintata sa fie prinsa de Gestapo. Adapostul ei temporar este distrus de o bomba, iar Rachel ramane in grija lui Rob, un tanar care promite s-o protejeze. Dimineata urmatoare, Rob o duce pe Rachel la un intermediar care, spera ea, va putea sa-i gaseasca familia si s-o duca intr-unul din teritoriile eliberate.
  Alaturi de un grup de evrei, Rachel incearca sa ajunga in Olanda meridionala, deja eliberata. Dar o patrula germana surprinde grupul in delta raului Biesboch si toti refugiatii sunt ucisi. Numai Rachel reuseste sa scape cu viata din masacru. Ajunsa teafara la destinatie, Rachel intra in Rezistenta si, sub numele de Ellis de Vries, reuseste sa se infiltreze in Serviciul de Informatii german.

  Regizorul olandez Paul Verhoeven, cel care si-a pus amprenta inconfundabila asupra cinematografului european prin filme precum "Turkish Delight", "Soldier of Orange" sau "The Fourth Man", si care, in acelasi timp, a semnat unele dintre cele mai rasunatoare blockbustere hollywoodiene ca "Robocop", "Total Recall" sau filme cult precum "Basic Instinct" si "Starship Troopers", se intoarce pe scena cinematografica europeana cu cel mai recent film al sau, pelicula premiata la Venetia, si rasplatita cu alte noua premii in festivaluri din toata lumea.

  Film distribuit de Transilvaniafilm.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Lista neagra
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Comentarii la Lista neagra

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail

Program tv pe categorii

Programe TV manele

Programe TV adulti

Programe TV romanesti

Programe TV documentare

Programe TV filme

Programe TV straine

Programe TV stiri

Programe TV muzica

Programe TV sport

Programe TV pentru copii