Lipit de tine

 • Pro Cinema Lipit de tine la Pro Cinema

  Lipit de tine

  Lipit de tine » Ieri, 23 septembrie 2018, 00:45

  (Stuck On You) 118 minute, color titrat engleza comedie

  Recomanda Lipit de tine

  Relatia dintre doi frati siamezi, Bob si Walt, este pusa la incercare atunci cand Walt in convinge pe Bob sa se mute in Los Angeles pentru a deveni actor. In scurt timp ei devin celebri si foarte apreciati, gasind de lucru la serialul TV a lui Cher.

  Relatia dintre siamezii Bob si Walt e pusa la test atunci cand cei doi se muta la Los Angeles, pentru ca Walt sa devina un actor. Acesta ajunge faimos si bogat dupa ce obtine un rol intr-un show TV al lui Cher, insa succesul ameninta sa-i desparta pe cei doi.
  Bob si Walt Tenor sunt doi frati nedespartiti - la propriu, deoarece sunt siamezi. Legatura lor speciala duce la complicatii serioase atunci cand Walt se hotaraste sa devina actor si trebuie sa-si convinga fratele sa fie de acord cu alegerea sa. Bob (Matt Damon) si Walt (Greg Kinnear) exceleaza in sport si sunt mandrii posesori ai unui fast-food, unde lucreaza si ei, manuind gratarul cu o viteza uluitoare. Cand Walt e cuprins de pasiunea pentru actorie, el ii cere lui Bob sa-si respecte promisiunea din copilarie ca nici unul dintre ei sa nu stea in calea realizarii dorintelor celuilalt. Cei doi frati ajung la Hollywood, unde se imprietenesc rapid cu vecina lor cea sexy, April (interpretata de Eva Mendes). Aceasta ii face cunostinta lui Walt cu un impresar, Morty O'Reilly (interpretat de Seymour Cassel), care ii propune lui Walt un rol intr-un film porno. Lucrurile se imbunatatesc pentru cei doi frati cand o intalnesc pe celebra Cher, care ii ofera lui Walt rolul secundar din serialul TV in care ea juca impotriva vointei ei. Insa, in loc sa compromita serialul, asa cum isi dorea Cher, Walt are mare succes si cei doi frati devin celebri peste noapte. Aventura de-abia acum incepe, deoarece Bob se indragosteste de o mai veche cunostinta, o femeie cu care coresponda pe Internet, si cei doi frati iau o decizie care le va schimba viata.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Lipit de tine
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Comentarii la Lipit de tine

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail