Legenda cautatorului

Nota IMDB7.9/10

 • Axn Black Legenda cautatorului la Axn Black

  Legenda cautatorului

  Legenda cautatorului » Luni, 05 septembrie 2016, 21:00

  (Legend of the Seeker) color titrat engleza film serial de actiune

  actori Legenda cautatorului :
  compozitor Legenda cautatorului : Joseph Lo Duca
  regizor Legenda cautatorului : Jonathan Brough Michael Hurst Mark Beesley
  operator Legenda cautatorului : Kevin Riley Aaron Morton
  producator Legenda cautatorului : David Roessell
  scenarist Legenda cautatorului : Terry Goodkind Chad Fiveash

  Petrecut într-un tărâm îndepărtat, într-o eră a săbiilor, dragonilor şi magiei, “Legenda Căutătorului” este povestea ghidului montan, RICHARD CYPHER (Craig Horner), azvârlit într-o aventură epică, după ce se îndrăgosteşte de KAHLAN AMNELL (Bridget Regan), o femeie frumoasă cu puteri magice, dar care este un adevărat pericol pentru orice bărbat pe care-l iubeşte

  Richard Cypher (Craig Horner), un tanar care in aparenta este cu nimic iesit din comun, Kahlan (Bridget Regan), o femeie misterioasa si Zedd (Bruce Spence), un vrajitor in varsta, fac tot ceea ce le sta in putinta pentru a-l impiedica pe avidul de putere Darken Rahl (Craig Parker) sa dezlantuie o forta antica si inspaimantatoare. Inspirata din romanele lui Terry Goodkind, The Sword of Truth, actiunea serialului se petrece in trei provincii: Westland, Midlands si D'Hara. Westland este separata de Midlands printr-un hotar magic, creat tocmai pentru a impiedica orice forma de magie sa patrunda in Westland. De partea cealalta a regiunii se afla D'Hara, condusa de Darken Rahl.
  Richard, fiul adoptiv al lui George Cypher, traieste in Hartland, un oras din Westland. El nu stie cine sunt parintii lui adevarati si nici prin gand nu-i trece ca bunicul lui este chiar Zedd. Richard descopera ca este o persoana aleasa, un erou care se ridica in vremuri tulburi, iar misiunea pe care trebuie sa o indeplineasca este aceea de a-l invinge pe Darken Rahl.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Legenda cautatorului

Trailer Legenda cautatorului

« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail