Jurnalul unui pusti: Caldura mare

 • Pro Tv Jurnalul unui pusti: Caldura mare la Pro Tv

  Jurnalul unui pusti: Caldura mare

  Jurnalul unui pusti: Caldura mare » Duminica, 12 august 2018, 04:15

  (Diary of a Wimpy Kid: Dog Days) 90 minute, color titrat engleza comedie de familie

  Recomanda Jurnalul unui pusti: Caldura mare

  Bazat pe cea de-a patra carte din seria Diary of a Wimpy Kid a lui Jeff Kinney, filmul prezinta cea mai proasta vara a lui Greg Heffley, in care el si cu Jefferson Rowley merg in vacanta de vara la clubul lui Rowley, dar Greg este dat afara.

  Greg e gata pentru vara, dar planurile lui o iau razna...

  Greg vrea sa-si petreaca vara de dinainte de clasa a opta jucand jocuri video si, poate, incercand sa intre in gratiile lui Holly. Acest plan se duce insa de rapa atunci cand Frank, tatal lui, decide sa interzica jocurile video din casa...

  Scoala s-a terminat si pustiul Greg Heffley, eroul unei serii de carti fenomenal de populara, vrea sa-si petreaca cea mai frumoasa vara din viata. Insa atunci cand tatal sau decide ca trebuie sa stea mai mult timp cu fiul sau, Greg e nevoit sa faca toate eforturile ca sa-si impiedice parintele sa-i strice vacanta. Asa ca pune la cale un plan: pretinde ca si-a gasit o slujba sezoniera la un club country de fite - dar chiar si acest lucru nu-l opreste pe Frank sa-i faca zile fripte, inclusiv sa-l umileasca in public la piscina.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Jurnalul unui pusti: Caldura mare
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Comentarii la Jurnalul unui pusti: Caldura mare

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail