Jucatorul

 • Filmbox Jucatorul la Filmbox

  Jucatorul

  Jucatorul » Marti, 05 octombrie 2021, 04:15

  (The Gambler) 111 minute, color titrat engleza drama

  Sam este un jucator prin definitie. Si-a pierdut sotia, s-a instrainat de fiul lui... totul pentru joc! Lucrurile culmineaza atunci cand Sam incepe o relatie cu o femeie mult mai tanara, poreclita Princess, iar aceasta nu il ocoleste nici pe fiul lui

  Un jucator de noroc impatimit nu e in stare nici sa renunte, dar nici sa castige si ajunge sa se incurce cu Mafia.

  Alex Freed este profesor de literatura si are un viciu care il aduce in pericol de moarte: jocurile de noroc. Dupa ce pierde toti banii, el incepe sa se imprumute. Mai intai de la iubita, apoi de la mama si, in cele din urma, de la niste indivizi periculosi care ajung sa il vaneze. Cu toate acestea, el joaca mai departe?

  Axel Freed este un profesor de literatura inteligent si respectat care preda la Universitatea din New York. Insa, atunci cand nu se afla la tabla, Axel are o problema serioasa: dependenta de jocurile de noroc. El va pune in joc aproape tot ceea ce are si traieste pentru victorie, dar asta nu prea se intampla. Dupa ce pierde toti banii, incepe sa se imprumute de la cei apropiati. Mai intai ia de la iubita, apoi de la mama, restul familiei si, in cele din urma, de la niste indivizi periculosi care ajung sa il vaneze. In aceasta situatie dramatica, se intampla sa castige si, in loc sa isi achite dintre datoriile pe care le facuse, el pune intreaga suma la bataie si pierde tot. Si, cu toate acestea, el joaca mai departe?

  Citeste descrierea pe scurt pentru Jucatorul
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail