Jocul se schimba

 • Hbo Jocul se schimba la Hbo - difuzare duminică, 27 iunie

  Jocul se schimba

  Jocul se schimba » Duminica, 27 iunie 2021, 06:00

  (Game Change) 118 minute, color engleza drama

  Bazat pe cartea scrisă de John Heilemann şi Mark Halperin - „Game Change: Obama and the Clintons, McCain and Palin, and the Race of a Lifetime", care detaliază cursa pentru câştigarea scaunului de preşedinte al Americii în 2008.

  Aceasta drama, cu o distributie exceptionala, se concentreaza pe campania prezidentiala a lui John McCain, din clipa in care o alege pe Sarah Palin, guvernatoarea Alaskai, ca mana sa dreapta, pana la infrangerea lor in alegerile generale.

  Bazat pe cartea bestseller a lui Mark Halperin si John Heilemann, "Game Change" ne ofera o perspectiva captivanta asupra campaniei prezidentiale din 2008 a lui John McCain, de la nominalizarea guvernatorului Alaskai, Sarah Palin, pentru postul de vice-presedinte, pana la infrangerea lor in alegerile generale. Povestit prin ochii lui Steve Schmidt, strategul campaniei lui McCain, filmul reviziteaza momente definitorii ale politicii SUA. Regizat de Jay Roach si scris de Danny Strong - aceeasi echipa care a realizat drama "Recount", castigatoare a unui premiu Emmy.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Jocul se schimba
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail

Program tv pe categorii

Programe TV manele

Programe TV documentare

Programe TV romanesti

Programe TV straine

Programe TV stiri

Programe TV filme

Programe TV adulti

Programe TV sport

Programe TV muzica

Programe TV pentru copii