J. Edgar

 • Hbo J. Edgar la Hbo - difuzare vineri, 18 octombrie

  J. Edgar

  J. Edgar » Vineri, 18 octombrie 2019, 23:45

  137 minute, color titrat engleza drama biografica

  În regia lui Clint Eastwood și în interpretarea lui Leonardo Di Caprio, J.Edgar spune povestea reală a vieții publice, dar și personale a unui om pe cât de puternic, pe atât de controversat.

  Un film biografic care este centrat pe descrierea vietii celebrului director FBI, J. Edgar Hoover. Drama se concentreaza in special pe viata privata a personajului, fiind acuzat adesea de homosexualitate datorita relatiei sale speciale cu Clyde Tolson, care in final a mostenit toata averea lui Hoover, dar si asupra carierei sale scandaloase, fiind Maestru Mason in Loja Federala din Washington.

  Hoover este cel care a avut un rol esential la infiintarea Biroului Federal de Investigatii in anul 1935, unde a ramas director pana in anii 1972, la moartea sa. A fost acuzat deseori de depasirea competentelor FBI, de hartuirea disidentilor politici si a activistilor de tot felul, a adunat dovezi prin metode ilegale, fapt ce a dus in final la limitarea functiei de conducere la 10 ani. A avut o reputatie de hipervigilent in fata criminalitatii.

  Clint Eastwood s-a documentat mult inainte de a se apuca de acest proiect. Si-a dorit un traseu de la politistul perfectionist la omul care s-a luptat cu toti ca sa reusesasca sa ii convinga cat de necesara este amprentarea tuturor pentru o uriasa, unica banca de date. Leonardo DiCaprio, iar in rol de compozitie, se pare ca face un rol mare, fiind favorit deja la Oscaruri.

  Citeste descrierea pe scurt pentru J. Edgar
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail

Program tv pe categorii

Programe TV manele

Programe TV sport

Programe TV documentare

Programe TV romanesti

Programe TV filme

Programe TV straine

Programe TV muzica

Programe TV stiri

Programe TV adulti

Programe TV pentru copii