Intrusul

 • Digi Film Intrusul la Digi Film

  Intrusul

  Intrusul » Sambata, 25 august 2018, 01:30

  (The Insider) 160 minute, color titrat engleza drama

  Recomanda Intrusul

  actori Intrusul :
  compozitor Intrusul : Lisa Gerrard Pieter Bourke
  costume Intrusul : Anna B. Sheppard
  monteur Intrusul : David Rosenbloom William Goldenberg Paul Rubell
  regizor Intrusul : Michael Mann
  operator Intrusul : Dante Spinotti
  director de imagine Intrusul : Brian Morris
  producator Intrusul : Michael Mann Pieter Jan Brugge
  scenarist Intrusul : Eric Roth
  scenograf Intrusul : Avishi Avivi Margie Stone McShirley James E. Tocci John Kasarda
  scriitor Intrusul : Marie Brenner

  O psiholoagă pentru copii duce o existență solitară într-un orășel izolat din Anglia. Prizonieră în propria casă din cauza unui viscol violent, va fi nevoită să facă orice îi stă în putință pentru a salva un băiat care ar dispărea pentru totdeauna

  Un producator TV si un fost director dintr-o mare companie de tutun vor sa faca publice practicile ilegale si daunatoare ale companiei, starnind un razboi in care toata lumea e impotriva lor.

  Film bazat pe un fapt real, petrecut in 1994, cand CBS n-a putut difuza un reportaj despre pericolul la care producatorii de tigari ii expun deliberat pe fumatori. Al Pacino joaca rolul reporterului care ataca subiectul, iar Russell Crowe e cercetatorul care accepta sa depuna marturie in procesul care s-a declansat ulterior.

  Jeffrey Wigand (Russell Crowe) a fost martorul cheie in procesul intentat de statul Mississippi si alte 49 de state impotriva unor companii din industria tutunului, care in cele din urma au fost nevoite sa plateasca despagubiri in valoare de 246 miliarde $. Wigand, fost director al departamentului de cercetare si dezvoltare si functionar de rang inalt la Brown and Williamson, era unul dintre cei mai importanti cercetatori ai companiei, cel care superviza concentratia de nicotina in tigari si totodata omul cel mai din "interior". Nimeni cu o asemenea pozitie nu mai acceptase vreodata sa faca dezvaluiri publice.

  Contactandu-l pentru cu totul alte probleme, Lowell Bergman (Al Pacino) isi da seama ca Wigand ascunde ceva. Reporter de investigatii la CBS, Lowell Bergman era o figura notorie a mass-mediei americane, mai ales pentru emisiunea sa de subiecte controversate, 60 Minutes, la care era producator si pe care o realiza impreuna cu jurnalistul tv Mike Wallace (Christopher Plummer).

  Citeste descrierea pe scurt pentru Intrusul
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Comentarii la Intrusul

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail