Intalnire cu surprize

 • Pro Tv Intalnire cu surprize la Pro Tv - difuzare maine, 29 martie

  Intalnire cu surprize

  Intalnire cu surprize » Maine, 29 martie 2020, 02:30

  (Date Night) 88 minute, color titrat engleza comedie de actiune

  actori Intalnire cu surprize :
  compozitor Intalnire cu surprize : Christophe Beck
  monteur Intalnire cu surprize : Dean Zimmerman
  regizor Intalnire cu surprize : Shawn Levy Josh Klausner
  operator Intalnire cu surprize : Dean Semler
  producator Intalnire cu surprize : Tom McNulty

  Ca să condimenteze lucrurile in viaţa conjugală, Claire şi Phil au inventat "întâlnirea de sâmbătă seara", când merg la film şi apoi la restaurant. O încurcătură cu o rezervare îi face să se dea drept altcineva, iar din acel moment apar necazurile...

  Phil (Carell) si Claire Foster (Fey) formeaza un cuplu sensibil, iubitor, cu doi copii si o casa in suburbia New Jersey. Satui de obisnuitele lor "intalniri" din fiecare saptamana ? cu obisnuitele replici domestice despre serviciu si de copii ei decid ca se impune o schimbare de planuri. Cei doi Foster se hotarasc sa iasa la cina la cel mai bun si nou restaurant din Manhattan, dar ...fara a avea rezervare. Sperand sa li se dea, totusi, o masa undeva inainte de miezul noptii, acestia fura in cele din urma rezervarea unui cuplu care nu se mai prezinta la local. Phil si Claire realizeaza curand ca jocul lor de-a parintii la intalnire a devenit hilar de anapoda, lansandu-se intr-o serie de aventuri nebunesti, salbatice si periculoase pentru a-si salva vietile ... si casnicia.

  Mark Wahlberg joaca rolul unui fost client de imobiliare de-al lui Claire la care cuplul ajunge in mijlocul noptii. "Joc rolul unui tip pe nume Holbrooke Grant, expert pe probleme de securitate, la care Claire si Phil apeleaza pentru a primi ajutor", explica Wahlberg. "Numai ca ajung la Holbrooke intr-un moment nepotrivit - cand acesta se afla cu frumoasa sa iubita israeliana." In cele din urma, cei doi reusesc sa strice si noaptea lui Holbrooke.
  Wahlberg a avut cel mai simplu costum din intreaga distributie. "Nu exista garderoba pentru el - decat o pereche de pantaloni bufanti matasosi", si-aminteste el, mentionand ca mai tot timpul a inghetat pe platou din cauza aerului conditionat. Faptul ca partea superioara a costumului sau lipsea (exceptand stratul generos de fard menit sa-i acopere nenumaratele tatuaje), nu a fost un lucru pierdut din vedere de reprezentantele sexului frumos ale distributiei si echipajului. "Mark nu a avut tricou vreo trei sau patru zile", spune Fey, astfel ca un numar tot mai mare de femei gaseau deodata cate ceva de facut pe platou in zilele in care lucra Wahlberg.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Intalnire cu surprize
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail

Program tv pe categorii

Programe TV manele

Programe TV filme

Programe TV romanesti

Programe TV documentare

Programe TV sport

Programe TV stiri

Programe TV straine

Programe TV muzica

Programe TV adulti

Programe TV pentru copii