Inima salbatica

 • Tvr 2 Inima salbatica la Tvr 2 - difuzare vineri, 15 iunie

  Inima salbatica

  Inima salbatica » Vineri, 15 iunie 2018, 01:10

  (Corazon salvaje) color titrat spaniola serial

  Recomanda Inima salbatica

  actori Inima salbatica :
  compozitor Inima salbatica : Carlos Paramo
  regizor Inima salbatica : Salvador Garcini
  scenarist Inima salbatica : Liliana Abud Caridad Bravo Adams Ricardo Fiallega

  Mackenzie e o adolescentă cu mintea răvășită, dar curajoasă, care a fost trimisă de mamă să locuiască alături de unchiul ei. Inițial unchiul pare prietenos și grijuliu, dar relația lor ajunge într-un impas ce o determină pe Mackenzie să fugă.

  Povestea incepe cu Maria del Rosario (Laura Flores) si Juan de Dios (Osvaldo Rios), doi oameni care se iubesc, dar sunt despartiti de diferentele sociale. Ea este o tanara care apartine inaltei societati din Veracruz, iar el, doar un biet pescar.
  Rodrigo (Enrique Rocha), un barbat puternic si influent, se infurie atunci cand afla ca Maria del Rosario se gandeste sa se casatoreasca cu Juan de Dios. El il trimite pe Juan la inchisoare, iar pe fata o izoleaza la o ferma, cu ajutorul surorii acesteia, Leonarda (Helena Rojo). Acolo, Maria del Rosario naste un baietel, fructul iubirii ei cu Juan. Acesta scapa din inchisoare si, urmarit de Rodrigo, cade in mare de pe o stanca. Leonarda ia copilul si il face disparut, iar pe Maria del Rosario o inchide intr-o temnita din subsolul fermei, iar lui Rodrigo ii spune ca a murit. Disperat, Rodrigo dispretuieste declaratia de iubire a Leonardei si pleaca in Europa, de unde se intoarce casatorit cu Constanza (Laisha Wilkins). Leonarda se casatoreste cu Noel (Rene Casados), notarul familiei, cu care are un fiu, Renato (Cristian de la Fuente).

  Juan de Dios supravietuieste si afla ca fiul sau a fost salvat pe munte de Remigio (Luis Gatica) si adoptat de mama sa, Aurora, care i-a dat numele pe care l-a gasit scris pe un bilet ascuns intre hainute: Juan de Dios. Ani mai tarziu, pescarul aflat pe moarte isi cauta fiul, caruia ii spune intreaga poveste si ii cere sa se razbune pe Rodrigo. In fata mormantului tatalui sau, tanarul jura razbunare si isi schimba numele din Juan de Dios, in Juan del Diablo (Eduardo Yanez).
  Totusi, atunci cand le cunoaste pe fiicele gemene ale lui Rodrigo, Aimee si Regina (Aracely Arambula), o pasiune incontrolabila pentru Aimee il invadeaza. Regina il iubeste pe Renato, dar cand acesta se indragosteste de Aimee, Regina vrea sa se calugareasca. Aimee se casatoreste cu Renato, dar se intalneste in continuare cu Juan del Diablo.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Inima salbatica
« Emisiunea anterioara

Daca ti-a placut Inima salbatica atunci iti recomandam:

Comentarii la Inima salbatica

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail

Program tv pe categorii

Programe TV manele

Programe TV filme

Programe TV romanesti

Programe TV straine

Programe TV stiri

Programe TV muzica

Programe TV adulti

Programe TV sport

Programe TV documentare

Programe TV pentru copii