Trailer Indiana Jones si ultima cruciada

Recomandari tv.acasa.ro

Vrei sa fii notificat prin
E-mail pentru Indiana Jones si ultima cruciada?

Aboneaza-te

Premii:

Oscar BAFTA Grammy

- 2 nominalizari Oscar

- 1 nominalizare Grammy

- 3 nominalizari Bafta

  • (Indiana Jones and the Last Crusade) 127 minute, color titrat engleza film de aventuri

    Ultima si cea mai buna productie din seria Indiana Jones este, practic, o mostra cinematografica despre cum trebuie sa arate un film de aventuri. Rasturnarile de situatie abunda, suspansul este rege, iar efectele speciale desavarsite, dovada si Oscarul primit la aceasta categorie in 1989. Spielberg isi arata clasa din nou si realizeaza o megaproductie cu un subiect incitat.

    Alaturi de tatal sau, un savant renumit care stie sa-si foloseasca si pumnii (Sean Connery), neobositul Indiana Jones vrea sa gaseasca "lucrul" suprem la care poate visa un muritor, Sfantul Graal. Mult ravnitul potir a intrat insa si in vizorul nazistilor. Tatal lui Indiana Jones are mai multe documente istorice ultravaloroase care contin indicatii despre locul unde se afla Graalul. Cand nazistii il rapesc pe acesta pentru a pune mana pe comoara si a conduce pe veci omenirea folosindu-se de puterea pe care potirul le-o va conferi, Indiana stie ca a sosit momentul sa intervina.

    Deghizandu-se si luptandu-se pe viata si pe moarte cu adversarii care-i ies in cale, Indiana reuseste sa patrunda chiar in fieful nazistilor. Adevarata poveste incepe de-abia din acest moment.

    "Al treilea si cel mai reusit film din serie ne aminteste, datorita cuplului Ford-Connery, ca adevarata valoare a filmului nu consta, de fapt, in efecte speciale." - Variety Movie Guide, 1993.

Indiana Jones si ultima cruciada Indiana Jones si ultima cruciada Nota: 8.3

Durata: 127 minute Gen: aventura

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail