In vino veritas

Nota IMDB7.8/10

Premii:

Oscar BAFTA

- 1 premiu Bafta

- 4 nominalizari Oscar

 • Hbo Comedy In vino veritas la Hbo Comedy - difuzare luni, 13 august

  In vino veritas

  In vino veritas » Luni, 13 august 2018, 09:30

  (Sideways) 126 minute, color engleza drama

  Recomanda In vino veritas

  actori In vino veritas :
  costume In vino veritas : Wendy Chuck
  monteur In vino veritas : Kevin Tent
  regizor In vino veritas : Alexander Payne
  director de imagine In vino veritas : Jane Ann Stewart
  scenarist In vino veritas : Alexander Payne Jim Taylor
  scenograf In vino veritas : Barbara Haberecht
  scriitor In vino veritas : Rex Pickett

  Miles, dezamăgit de lipsa succesului ca scriitor, și Jack, un actor tot fără succes, pleacă într-o călătorie prin țara vinului din California în săptămâna dinaintea nunții lui Jack.

  Miles si Jack, doi prieteni - unul profesor de liceu. celalalt actoras de televiziune -, lasa totul balta si se decid sa plece intr-o excursie de-a lungul Californiei. Pasiunea lor comuna pentru vinuri si aceasta calatorie initiatica le va aduce in final fericirea pe care au asteptat-o atatia ani.
  In cautarea vinului. In cautarea femeilor. In cautarea propriului destin.
  Miles (Paul Giamatti) este un scriitor ratat care traieste in San Diego si este angajat ca profesor de engleza. Obsedat de vinuri si traumatizat de un divort, lui Miles ii vine ideea sa-l invite pe Jack (Thomas Haden Church), vechiul sau prieten si coleg de liceu, un actor de televiziune de mana a saptea, sa viziteze impreuna podgoriile din Santa Ynez Valley, California. Iar aste se intampla cu o saptamana inainte de nunta lui Jack...

  Cei doi formeaza un cuplu deosebit de straniu - Jack este un afemeiat inrait, iar Miles un etern nefericit si pesimist. Jack vrea sa-si traiasca "ultimele clipe de libertate", iar pe Miles il intereseaza doar perfectiunea unei sticle de vin. Jack se multumeste cu un merlot ieftin; in timp ce Miles tanjeste dupa gustul perfect al unui pinot. Singurul lucru pe care par sa-l aiba in comun este amestecul de ambitii nerealizate si regretul ca timpul a trecut prea repede peste ei.

  Urmandu-si drumul pe coasta californiana, Miles si Jack se lasa furati tot mai tare de degustatul vinurilor si de aventuri cu tot soiul de dame. Jack se indragosteste lulea de o amfitrioana locala (Sandra Oh) si ameninta sa anuleze nunta cu logodnica lui. La randul sau, Miles traieste aventura si romantism alaturi de o chelnerita (Virginia Madsen). Chestiunea este ca pe cat de tare se apropia nunta, pe atat de mult scad sansele ca Miles si Jack sa se mai intoarca teferi si nevatamati la Los Angeles.

  Citeste descrierea pe scurt pentru In vino veritas

Trailere In vino veritas

« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Comentarii la In vino veritas

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail

Program tv pe categorii

Programe TV manele

Programe TV filme

Programe TV romanesti

Programe TV straine

Programe TV stiri

Programe TV muzica

Programe TV adulti

Programe TV sport

Programe TV documentare

Programe TV pentru copii