In siguranta

 • Film + In siguranta la Film + - difuzare miercuri, 03 februarie

  In siguranta

  In siguranta » Miercuri, 03 februarie 2021, 22:00

  (Safe) 94 minute, color titrat engleza film de actiune

  După ce mafia rusească îi ucide familia, Luke, un expert în arte marţiale, crede că nu mai are pentru ce trăi. Dar într-o zi Luke o găseşte pe Mei, o asiatică de 12 ani urmărită de aceiaşi gangsteri care i-au ucis soţia.

  Dupa ce mafia ruseasca ii ucide familia, Luke, un expert in arte martiale, crede ca nu mai are pentru ce trai: de fiecare data cand se ataseaza de cineva, mafia va interveni.

  Dar intr-o zi Luke o gaseste pe Mei, o asiatica de 12 ani urmarita de aceiasi gangsteri care i-au ucis sotia si o ajuta sa scape. Doar ca Mei e un pion important in lumea raufacatorilor din New York, iar decizia de a o apara il arunca pe Luke intr-un adevarat razboi intre mafie, triadele chinezesti si politistii corupti. Mei (Catherine Chan), un mic geniu in matematica, este rapita de Triada din casa ei din Nanjing si trimisa in America de catre seful organizatiei mafiote, Han Jiao (James Hong), pentru a deveni un "calculator" uman pentru castigurile lor ilegale. Fara computere si mai ales fara hartii care sa lase urme!

  Jason Statham foarte bine in acest rol de actiune, cu momentele de tandrete cu tot. Stie ca este ceva in neregula si mai stie si ca trebuie sa ia o decizie: sa-si continue coborarea in infern sau sa revina la viata si sa lupte pentru a salva acel copil necunoscut.

  Film adus de MediaPro Distribution.

  Citeste descrierea pe scurt pentru In siguranta
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail

Program tv pe categorii

Programe TV manele

Programe TV stiri

Programe TV adulti

Programe TV sport

Programe TV straine

Programe TV documentare

Programe TV muzica

Programe TV filme

Programe TV romanesti

Programe TV pentru copii