in prelungiri

 • Tvr 3 in prelungiri la Tvr 3 - difuzare sâmbătă, 04 decembrie

  in prelungiri

  in prelungiri » Sambata, 04 decembrie 2021, 14:00

  color romana emisiune sportiva

  Cea mai longevivă emisiune de sport din România, fiind prezentă fără întrerupere în grila TVR Timişoara de peste 10 ani. Moderată de Florin Mihoc, emisiunea îl are ca invitat permanent pentru temele fotbalistice pe profesorul Jackie Ionescu, una dintre cele mai carismatice şi mai importante personalităţi ale sportului din regiune. Dialogul neconvenţional e completat de rezultate, analize şi rezumate din competiţiile sportive desfăşurate în zonă.

  Emisiunea il are ca invitat permanent pentru temele fotbalistice pe profesorul Jackie Ionescu, una dintre cele mai carismatice si mai importante personalitati ale sportului din regiune. Dialogul neconventional e completat de rezultate, analize si rezumate din competitiile sportive desfasurate in zona.

  Pe langa spatiul rezervat "sportului rege", emisiunea aduce in prim plan si performeri din discipline sportive cu rezultate meritorii (baschet, rugby, handbal, automobilism, gimnastica, tenis, etc.)

  Telespectatorii fac parte integranta din conceptul emisiunii, interactivitatea fiind incurajata atat preluarea de interventii telefonice in direct, cat si prin comunicarea in timp real pe pagina oficiala de facebook a emisiunii. Aceasta devine pe parcursul "directului" o adevarata agora sportiva unde punctele de vedere sunt exprimate fara retineri.

  Citeste descrierea pe scurt pentru in prelungiri
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail

Program tv pe categorii

Programe TV manele

Programe TV muzica

Programe TV documentare

Programe TV romanesti

Programe TV straine

Programe TV filme

Programe TV stiri

Programe TV sport

Programe TV adulti

Programe TV pentru copii