In numele dragostei

 • Alfa Omega Tv In numele dragostei la Alfa Omega Tv

  In numele dragostei

  In numele dragostei » Miercuri, 01 decembrie 2021, 11:00

  (In the Name of Love: A Texas Tragedy) 96 minute, color titrat engleza drama

  Nici o familie nu e lipsita de speranta! Dupa moartea tragica a sotului ei, Mary Walker se confrunta cu o depresie puternica, ganduri de sinucidere si prin urmare pierderea custodiei celor doi baieti. Cu ajutorul unui consilier crestin plin de bunatate, Mary isi recastiga credinta, experimenteaza vindecarea interioara...

  Filmul prezinta povestea a doi indragostiti, Luke si Laurette. Luke este nepotul unui milionar texan care l-a crescut dupa ce parintii lui au murit, iar Laurette este fiica unui muncitor obisnuit.
  In urma unui accident de masina, Luke nu mai poate merge fara ajutorul unui baston ortopedic. Din cauza acestei dizabilitati, logodnica sa il paraseste. La scurt timp, Luke o cunoaste pe Laurette, iar cei doi se indragostesc imediat si se casatoresc, desi bunicul lui Luke nu si-a dat acordul. Laurette il sfatuieste pe Luke sa ii ceara bunicului o bucata din mostenire care le-ar asigura un trai decent, insa batranul refuza, asa ca Laurette cere divortul. Totusi, cei doi nu pot sta departe unul ce celalalt, intrucat aceasta poveste de dragoste nu a ajuns inca la final.

  Citeste descrierea pe scurt pentru In numele dragostei
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail