Harry Potter si Pocalul de Foc

 • Hbo Harry Potter si Pocalul de Foc la Hbo

  Harry Potter si Pocalul de Foc

  Harry Potter si Pocalul de Foc » Duminica, 18 octombrie 2020, 06:00

  (Harry Potter and the Goblet of Fire) 157 minute, color titrat aventura

  Al patrulea film din seria "Harry Potter". Cea mai cumplita incercare prin care trece Harry Potter, in cadrul Turnirului vrajitorilor, cele trei probe ale turnirului fiind de fapt destinate elevilor mai mari.

  Ecranizarea celui de-al patrulea volum din celebrissima serie Potter este mult mai diferita decat celelalte trei. Anul patru la Scoala de vrajitorii il aduce pe Harry in final fata in fata cu patronul sau. Asta, desigur, dupa un campionat exceptional de vajhat, cateva complicatii adolescentin erotice, tradari, lupte crancene intre Bine si Rau.

  Mult mai intunecat si mai aprig decat in trecut, filmul cu numarul patru are momente de thriller-horror adevarat;
  spre binele lui a strans tot ce avea mai bun celelalte trei filme; are efecte speciale la greu; peisajul e bine speculat, amplu, iar scoala pare un campus universitar, cu stadion olimpic si multiple si indepartate facilitati; sunt aici mult mai multe scene de vraji si magie, interesante si nostime atat cat se poate; Ron continua sa se balbaie si sa se holbeze cu gura cascata de parca nu ar fi infruntat niciodata singur sahul distrugator al vrajitorilor; "Pocalul" e mai bine montat, nu doar simple taieturi intre scene; Raul este cumplit, dar pe alocuri ridicol, dar chiar si asa face sa ti se stranga stomacul si mana pe scaun de cateva ori; si, ca super bonus, cei mai reusiti si mai simpatici din film sunt fratii gemeni ai lui Ron. Unul din filmele anului, cu siguranta!

  Vremuri grele il asteapta pe Harry Potter. Coplesit de cosmarurile care il indurereaza mai mult ca de obicei, Harry (Daniel Radcliffe) este mai mult decat fericit sa scape de visurile sale tulburatoare prin participarea la Cupa Mondiala de Vajhat.

  Dar ceva sinistru aprinde cerul la tabara de Vajthat - Semnul Negru, semnatura diabolicului Lord Voldermont.

  Harry doreste sa se intoarca intre zidurile sigure ale Scolii de Vrajitorie si Magie Hogwarts, unde Profesorul Dumbledore il poate proteja. Dar lucrurile se desfasoara un pic diferit anul acesta. Dumbledore anunta ca Hogwarts va gazdui Turnirul Tri-vrajitoresc, unul dintre cele mai interesante si periculoase dintre competiile magice ale comunitatii vrajitorilor.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Harry Potter si Pocalul de Foc
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail