Grozavul si puternicul Oz

 • Hbo Grozavul si puternicul Oz la Hbo

  Grozavul si puternicul Oz

  Grozavul si puternicul Oz » Maine, 26 martie 2019, 11:40

  (Oz The Great and Powerful) 127 minute, color engleza film fantastic de aventuri

  Recomanda Grozavul si puternicul Oz

  Inspirat de cartea lui L. Frank Baum "Vrăjitorul din Oz", filmul prezintă acţiunea de dinainte ca Dorothy să ajungă în misteriosul tărâm fermecat şi pune accentul pe Vrăjitorul din Oz, pe numele său Oscar Diggs (James Franco), un magician de la circ.

  Filmul vorbeste despre evenimentele de dinaintea celor din "Vrajitorul din Oz".

  Aventura fantastica, regizata de Sam Raimi, ilustreaza originile iubitului personaj, creat de L. Frank Baum, acum mai bine de 100 de ani.

  Povestea incepe odata cu alungarea lui Oscar Diggs (James Franco), un magician de circ cu principii etice discutabile, din prafuitul Kansas. Acesta ajunge astfel pe Taramul lui Oz, un loc plin de viata si crede ca a dat norocul peste el: aici ar putea deveni faimos si s-ar putea imbogati. Insa, in scurt timp, cunoaste trei vrajitoare de-ale locului, Theodora (Mila Kunis), Evanora (Rachel Weisz) si Glinda (Michelle Williams), care nu sunt sigure ca acesta este marele vrajitor pe care il asteptau cu totii.

  Fara sa vrea, magicianul devine implicat in problemele noii lui tari si ale locuitorilor acesteia si trebuie sa isi folosesca talentul si farmecele pentru a deosebi binele de rau, inainte sa fie prea tarziu. Astfel, Oscar se transforma in "Grozavul si Puternicul Magician din Oz" si in acelasi timp, devine un om mai bun.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Grozavul si puternicul Oz
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Comentarii la Grozavul si puternicul Oz

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail