Greu de ucis

Nota IMDB8.3/10

Premii:

Oscar

- 4 nominalizari Oscar

 • Pro Tv Greu de ucis la Pro Tv

  Greu de ucis

  Greu de ucis » Vineri, 04 decembrie 2020, 23:00

  (Die Hard) 131 minute, color titrat engleza film de actiune

  actori Greu de ucis :
  compozitor Greu de ucis : Michael Kamen
  monteur Greu de ucis : John F. Link Sr. Frank J. Urioste
  regizor Greu de ucis : John McTiernan
  operator Greu de ucis : Jan de Bont
  director de imagine Greu de ucis : Jackson De Govia
  scenarist Greu de ucis : Jeb Stuart Steven E. de Souza

  Bruce Willis îl interpretează pe neconvenţionalul detectiv newyorkez John McClane, pe care destinul îl transformă în singura salvare a unui grup de ostatici, blocaţi într-un zgârie nori din Los Angeles, printre care se află şi soţia sa.

  Bruce Willis il interpreteaza pe neconventionalul detectiv new-yorkez John McClane pe care destinul il transforma in singura salvare a unui grup de ostatici, blocati intr-un zgarie nori din Los Angeles, printre care se afla si sotia sa. Invocand motive politice, organizatia terorista care a pus stapanire pe cladirea Nakatomi ameninta autoritatile cu uciderea ostaticilor daca acestea nu le solutioneaza revendicarile. In fapt, organizatia condusa de maleficul Hans Gruber (Alan Rickman excelent in rol negativ) are doua planuri: sa fure 600 de milioane de dolari inchisi intr-un seif superperformant aflat in cladire si sa lichideze toti ostaticii. John McClane reuseste sa patrunda in Nakatomi si, ajutat de sergentul Al Powell care ii va furniza informatii utile din afara cladirii, va dejuca planurile teroristilor.

  Aceasta megaproductie care l-a transformat peste noapte intr-un superstar pe Bruce Willis a fost cel mai vizionat film in 1988 cu incasari de peste 80 de milioane de dolari.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Greu de ucis

Trailere Greu de ucis

« Emisiunea anterioara

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail