Gran Torino

Nota IMDB8.3/10

 • Hbo Gran Torino la Hbo

  Gran Torino

  Gran Torino » Miercuri, 26 februarie 2020, 10:40

  116 minute, color engleza drama

  actori Gran Torino :
  compozitor Gran Torino : Kyle Eastwood Michael Stevens Jamie Cullum Clint Eastwood
  monteur Gran Torino : Gary Roach Joel Cox
  operator Gran Torino : Tom Stern
  producator Gran Torino : Robert Lorenz Bill Gerber
  scenarist Gran Torino : Nick Schenk Dave Johannson

  Walt Kowalski, un veteran al războiului din Coreea, privește cu ochi răuvoitori la lumea în continuă schimbare din jurul sau.

  Walt Kowalski este veteran al razboiului coreean, un tip cu o vointa de fier, dar care e prea inflexibil pentru lumea permanent schimbatoare in care traieste; el este fortat de vecinii lui, care sunt imigranti, sa-si confrunte vechile sale prejudecati.

  Mecanicul auto pensionar Walt isi umple timpul reparand masini vechi, band bere si mergand o data pe luna la frizer. Desi ultima dorinta a sotiei sale a fost ca el sa mearga la spovedanie. Dar pentru confesiune nu are timp, pentru ca nu are incredere in nimeni, decat in cainele lui, Daisy.

  Fostii lui vecini s-au mutat sau au murit, iar acum au fost inlocuiti de niste imigranti Hmong, din Asia de sud-est, pe care-i dispretuieste. El nu poate suferi nimic din ceea ce-l inconjoara - stresinile cazute, iarba netaiata din gradina, sau fetele straine din jurul lui; gastile de cartier formate din tineri Hmong, Latino sau afro-americani, care se cred stapanii cartierului; copiii lui imaturi, care i-au devenit straini - intr-un cuvant, Walt nu mai asteapta nimic bun de la viata.

  Asta pana in seara cand cineva a incercat sa-i fure masina favorita, un Gran Torino din `72. Inca stralucitor, ca atunci cand Walt insusi l-a dat jos de pe rampa, acum zeci de ani, Gran Torino este cel care-i va aduce in viata pe adolescentul din vecini, Thao (Bee Vang), pe care gasca Hmong l-a instigat sa fure pretiosul automobil.

  Dar Walt zadarniceste planurile gastii de a fura automobilul, iar asta il transforma intr-un fel de erou al cartierului - mai ales in ochii mamei lui Thao si ai surorii sale mai mari, Sue (Ahney Her), care insista ca Thao sa lucreze pentru Walt, ca sa-si rascumpere greseala. Desi nu vrea la inceput sa aiba nimic de a face cu acesti oameni, Walt cedeaza pana la urma, punandu-l pe baiat sa repare stricaciunile provocate prin vecini, infiripand astfel o prietenie ciudata, care le va schimba amandurora viata.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Gran Torino

Trailere Gran Torino

« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail