Gotti

 • Hbo Gotti la Hbo - difuzare luni, 15 aprilie

  Gotti

  Gotti » Luni, 15 aprilie 2019, 23:55

  116 minute, color titrat engleza drama biografica

  Recomanda Gotti

  Trei decade importante ale vieţii gangster-ului John Gotti, ce marchează trecerea de la jafuri mărunte la organizarea uciderii lui Paul Castellano, care i-a trasat drumul spre vârful ierarhiei şi spre noua sa titulatură, cea de „The Teflon Don”.

  Seful unei gasti mafiote din New York incalca cea mai importanta lege a gruparii.

  Mai mult de 20 de ani, el a adus bogatie si putere fara precedent pentru mafia din New York. Asta pana cand se intampla ca o regula de baza a Cosa Nostra, legea tacerii, sa fie incalcata. In rolul lui John Gotti, Armand Assante.

  "Gotti" este o pelicula care se inspira din povestea adevarata a vietii lui John Gotti, seful familiei mafiote Gambino. Drama lui Robert Harmon reda nu numai ascensiunea sangeroasa a lui Gotti, cunoscut de asemenea si ca "Dapper Don", ci si lupta celor din FBI care incearca sa il aduca in fata justitiei. Refuzul sau de a juca dupa regulile impuse de mafie ii va duce lui Gotti numai necazuri. In cele din urma , cei din FBI vor reusi sa il convinga pe asasinul Sammy "The Bull" Gravano sa depuna marturie impotriva sefului sau paranoic si nerecunoscator, care, in cele din urma, a si fost trimis in spatele gratiilor in 1982. Pelicula, care il are in rolul principal pe Armand Assante, se bazeaza in parte pe "Mob Star: The Story of John Gotti", carte semnata de Jerry Capeci si Gene Mustain. Din distributie, Anthony Quinn si William Forsythe.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Gotti
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Comentarii la Gotti

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail

Program tv pe categorii

Programe TV manele

Programe TV stiri

Programe TV straine

Programe TV muzica

Programe TV filme

Programe TV sport

Programe TV documentare

Programe TV adulti

Programe TV romanesti

Programe TV pentru copii