Good Will Hunting

 • Hbo Good Will Hunting la Hbo

  Good Will Hunting

  Good Will Hunting » Duminica, 18 octombrie 2020, 01:50

  126 minute, color titrat engleza drama

  Pe Will nu-l deranjeaza ca e un simplu baiat de serviciu la universitate. Intr-o zi, fara sa-l vada nimeni, rezolva pe tabla o problema pe care prof. Lambeau o alesese ca sa isi incuie studentii. Uluit de solutie, Lambeau îl caută pe autor.

  Will Hunting este un geniu rebel care nu vrea sa-si recunoasca sau sa-si asume conditia. Prefera sa hoinareasca in compania amicilor sai (prea putin geniali), sa agate femei si sa munceasca pe santier sau ca baiat de serviciu. I se pare mai interesant sa-si foloseasca bratele, pentru ca minte oricum are. Isi traieste viata pe muchia autodistrugerii, din cauza unei rani vechi nevindecate si a unei stari de permanenta defensiva.

  Genialitatea lui pare sa-i fie propriul dusman. Desi poate sa rezolve probleme de matematica care ar incurca un castigator al premiului Nobel, el nu reuseste sa comunice cu cei pe care nu-i poate manipula.

  Sansa lui este profesorul-psiholog Sean McGuire, mare admirator al luptelor cu sinele si intelegator cu cei care se straduiesc sa-si gaseasca un drum in viata...

  Citeste descrierea pe scurt pentru Good Will Hunting
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail