Furie in cer

 • Prima Tv Furie in cer la Prima Tv

  Furie in cer

  Furie in cer » Duminica, 14 ianuarie 2018, 04:00

  (Air Rage) 100 minute, color titrat engleza film de actiune

  Recomanda Furie in cer

  Pilotul Sykes si trei colegi ai sai sunt judecati de tribunalul militar american pentru masacrarea unor civili in timpul unui raid din America de Sud. Sykes accepta o intelegere care ii scapa de inchisoare pe colegii sai, insa intelegerea cade...

  Pilotul Sykes (Cyril O'Reilly) si trei colegi ai sai sunt judecati de tribunalul militar american, acuzati fiind de masacrarea unor civili, in timpul unui raid impotriva traficantilor de droguri din America de Sud.
  Sykes accepta o intelegere care ii scapa de inchisoare pe colegii sai. Insa in timpul procesului, din motive politice, generalul Prescott (Alex Cord) incalca intelegerea si ii trimite pe acuzati la inchisoare, Sykes fiind condamnat pe viata.
  Cei patru piloti reusesc sa evadeze, doar pentru a se imbarca la bordul unui avion comercial in care se afla si Prescott.
  Sykes si oamenii sai pun stapanire pe avion, cerand suma de 100 milioane de dolari in schimbul ostatecilor, dar planurile le sunt incurcate de Kelly (Kim Oja), una din insotitoarele de bord, si de Matt Marshall (Ice-T), seful unei unitati de elita in lupta anti-terorism.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Furie in cer
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Comentarii la Furie in cer

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail