Trailer Frida

Alte trailere pentru Frida

Recomandari tv.acasa.ro

Vrei sa fii notificat prin
E-mail pentru Frida?

Aboneaza-te

Premii:

Oscar BAFTA

- 4 nominalizari Oscar

- 3 nominalizari Bafta

  • 118 minute, color titrat engleza film biografic

    Incepand cu dificila si complexa ei relatie cu Diego Rivera, sotul, dar si mentorul sau, si terminand cu ilicita si controversata aventura cu Leon Trotki, sau cu legaturile romantice si provocatoare pe care le-a avut cu alte femei, Frida Kahlo a trait o viata indrazneata, prin care a sfidat prejudecatile, revolutionand arta, politica si viata sexuala.

    Frida a murit pe 13 iulie 1954, o saptamana dupa ce a implinit 47 de ani. Practic necunoscuta in afara Mexicului pana la mijlocul anilor `80, ea este acum cea mai cautata pictorita din lume, spargand mereu recordurile de incasari la licitatiile internationale.

    Frida nu numai ca si-a transformat persoana intr-o afirmatie politica si culturala, ca si intr-o opera de arta cu ajutorul hainelor indiene traditionale, a bijuteriilor si a coafurii, dar a stiut sa-si transforme durerile, angoasele, suferintele, obsesiile si iubirile intr-unele dintre cele mai socante, relevante si memorabile imagini cu putinta.

    Salma Hayek ajunge la performanta cu acest rol dificil, mai ales in fazele de imobilizare in pat. Scena cumplitului accident poate fi antologica, gandita asa, in ralenti si cu o ploaie de aur.

Frida Frida Nota: 7.3

Durata: 118 minute Gen: film biografic Regizor: Julie Taymor

  • Actori: Salma Hayek, Alfred Molina, Geoffrey Rush, Ashley Judd, Antonio Banderas, Roger Rees, Edward Norton, Valeria Golino, Mia Maestro, Amelia Zapata, Alejandro Usigli, Diego Luna, Patricia Reyes Spindola, Lolo Navarro, Roberto Medina

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail