Fraierii

 • Pro Tv Fraierii la Pro Tv - difuzare miercuri, 17 aprilie

  Fraierii

  Fraierii » Miercuri, 17 aprilie 2019, 00:00

  (The Losers) 98 minute, color titrat engleza film de actiune

  Recomanda Fraierii

  Povestea lungmetrajului este centrata pe niste mercenari tradati de guvern care vor razbunare cu orice pret.

  O poveste exploziva de mare actiune despre tradare si razbunare, "The Losers" se focalizeaza pe membrii unei unitati din Fortele Speciale, trimisi in jungla boliviana intr-o misiune de cercetare si nimicire. Dar grupa formata din Clay, Jensen, Roque, Pooch si Cougar va afla in curand ca membrii ei au devenit pe negandite victimele unei actiuni de tradare, initiata de un inamic extrem de periculos din interior, cunoscut sub numele de Max.
  Folosindu-se de zvonul ca ar fi murit cu totii, membrii grupului incep o actiune periculoasa sub acoperire pentru a-si spala reputatia si pentru a se razbuna pe Max. Grupului i se alatura misterioasa Aisha, o agenta deosebit de frumoasa, care are propriile ei scopuri si care va repurta, la randul ei, cateva victorii. Actionand uniti, atunci cand nu se cearta intre ei, membrii grupei trebuie sa anticipeze miscarile prin toata lumea ale perfidului Max-care incearca sa starneasca un nou razboi high-tech global pentru satisfacerea propriilor interese. Daca ar putea sa-l infranga pe Max ar reusi sa salveze in acelasi timp si omenirea; ar fi un succes dublu pentru echipa cunoscuta acum sub numele de The Losers.


  Fiind un fan al benzilor desenate cu pricina, White a vrut sa surprinda in filmul "The Losers" acelasi stil ofensiv din povestea ilustrata. El povesteste, "Cand am vazut benzile desenate, primul lucru care m-a izbit a fost simtul umorului pe care-l transmiteau Diggle si Jock, care au fost capabili sa-l incorporeze intr-o povestire caracterizata eminamente prin actiune. Era o sursa de inspiratie extraordinara, iar eu am vrut sa raman fidel acestui spirit si sa-l redau pe pelicula."

  Citeste descrierea pe scurt pentru Fraierii
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Comentarii la Fraierii

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail

Program tv pe categorii

Programe TV manele

Programe TV stiri

Programe TV filme

Programe TV sport

Programe TV straine

Programe TV documentare

Programe TV adulti

Programe TV muzica

Programe TV romanesti

Programe TV pentru copii