Foc incrucisat

 • Pro Tv Foc incrucisat la Pro Tv

  Foc incrucisat

  Foc incrucisat » Maine, 07 mai 2021, 00:00

  (Exit Wounds) 101 minute, color titrat engleza film de actiune

  Cincizeci de kilograme de heroinã dispar din seifurile celei mai sigure sectii de politie din Detroit si nimeni nu stie cum. Cineva se va îmbogãti cu 5 milioane de dolari, poate cineva în uniformã, atâta timp cât se pãstreazã tãcerea.

  "Foc incrucisat" a fost realizat dupa un roman scris de John Westermann pe care Joel Silver l-a achizitionat imediat dupa ce a fost publicat, insa a asteptat pana acum pentru a-l ecraniza.
  Filmul il reuneste pe veteranul filmelor de actiune si al artelor martiale, Steven Seagal, cu DMX, unul dintre cei mai apreciati artisti hip hop, care s-a facut remarcat datorita rolului sau din "Romeo Must Die".
  Orin Boyd (Steven Seagal) este un politist care nu tine cont decat de propriile reguli si intuitii, dar destul de des acestea sunt in contradictie cu ordinele pe care le primeste. Desi nu a dat gres niciodata, metodele lui neortodoxe ii aduc retrogradarea, iar Boyd este mutat la una dintre cele mai dure sectii din Detroit, ca politist de circulatie.
  Dar chiar si asa - cu chipiu si fluier - Boyd crede in meseria pe care si-a ales-o. Si nu-i place ce vede in jurul lui: coruptie cat cuprinde, mai ales cand 50 de kilograme de heroina se "evaporeaza" din sectie fara ca nimeni sa recunoasca nimic... Cineva insa va fi cu cinci milioane de dolari mai bogat - cineva in uniforma, dupa toate probabilitatile.
  Boyd nu poate sta deoparte si e hotarat sa afle adevarul. Nu e insa sigur in cine poate avea incredere. Cel mai neasteptat colaborator al lui e Latrell Walker (raperul DMX), un gangster cu multa putere in lumea traficului de droguri din Detroit, care stie mai bine decat Boyd cine e manjit si cu ce in sectia respectiva. Latrell are propriile motive pentru care vrea sa afle la cine a ajuns heroina si, pentru o vreme, cei doi nu au incotro si trebuie sa se ajute reciproc.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Foc incrucisat
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail