Trailer Fiecare vede altceva

Alte trailere pentru Fiecare vede altceva

Recomandari tv.acasa.ro

Vrei sa fii notificat prin
E-mail pentru Fiecare vede altceva?

Aboneaza-te

  • (Vantage Point) 90 minute, color engleza thriller

    In thrillerul de maxima actiune, produs de Columbia Pictures, "Fiecare vede altceva", opt oameni diferiti, fiecare cu punctul sau de vedere, incearca sa descopere un singur adevar privitor la culisele unei tentative de asasinat asupra presedintelui Statelor Unite. Thomas Barnes (Dennis Quaid) si Kent Taylor (Matthew Fox) sunt doi agenti ai Serviciului Secret, insarcinati cu paza presedintelui Ashton (William Hurt), aflat la un summit hotarator asupra razboiului global impotriva terorismului. Cand presedintele Ashton este impuscat, la scurta vreme dupa sosirea sa in Spania, se dezlantuie haosul, iar oameni complet straini unul de altul isi unesc fortele pentru a-l gasi pe asasin. In multime se afla Howard Lewis (Forest Whitaker), un turist american care crede ca l-a surprins pe asasin, in timp ce filma evenimentul cu camera portabila, pentru copiii lui. La fata locului, relatand evenimentul istoric pentru milioane de telespectatori din intreaga lume se afla si producatoarea americana de stiri Rex Brooks (Sigourney Weaver). Pe masura ce ei, si altii ca ei, isi spun fiecare versiunea, piesele din puzzle incep sa se aseze la locul lor, iar indaratul aparentelor incep sa apara, tot mai evident, motivatii socante.

    Acesta este cadrul in care se petrece noul film al Columbia Pictures, un thriller de actiune, in care regizorul Pete Travis a avut ocazia de a explora ideea de "adevar" - si teoria ca adevarul se afla in ochii privitorului. Pe masura ce se deruleaza, filmul exploreaza perioadele de dinaintea si de dupa atentat, din punctele de vedere ale opt participanti - incepand de la presedinte, agentii Secret Service, care-l protejau si pana la un turist aflat din intamplare in piata. "Daca iei in calcul o singura marturie, nu vei afla niciodata adevarul asupra celor intamplate", spune Travis. "Pe masura ce vezi si alte versiuni, incepi sa afli lucruri pe care nu le stiai la inceput.

Fiecare vede altceva Fiecare vede altceva Nota: 6.6

Durata: 90 minute Gen: thriller Regizor: Pete Travis

  • Actori: Dennis Quaid, Matthew Fox, Sigourney Weaver, Forest Whitaker, William Hurt, Eduardo Noriega, Edgar Ramirez, Said Taghmaoui, Zoe Saldana, Richard T. Jones

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail