Fiecare vede altceva

Nota IMDB6.6/10

 • Pro Tv Fiecare vede altceva la Pro Tv

  Fiecare vede altceva

  Fiecare vede altceva » Ieri, 24 mai 2020, 02:45

  (Vantage Point) 90 minute, color engleza thriller

  actori Fiecare vede altceva :
  compozitor Fiecare vede altceva : Atli Orvarsson
  costume Fiecare vede altceva : Luca Mosca
  monteur Fiecare vede altceva : Stuart Baird Sigvaldi J. Karason Valdis Oskarsdottir
  regizor Fiecare vede altceva : Pete Travis
  operator Fiecare vede altceva : Amir M. Mokri
  producator Fiecare vede altceva : Ricardo Del Rio Neal H. Moritz
  scenarist Fiecare vede altceva : Barry Levy

  Doi agenţi secreţi a căror sarcină este să-l protejeze pe Preşedintele Ashton la un summit. Când Preşedintele este împuşcat, haosul produs aruncă în aer vieţile a 5 persoane. Filmul prezintă evenimentele din perspectiva fiecăreia dintre ele.

  In thrillerul de maxima actiune, produs de Columbia Pictures, "Fiecare vede altceva", opt oameni diferiti, fiecare cu punctul sau de vedere, incearca sa descopere un singur adevar privitor la culisele unei tentative de asasinat asupra presedintelui Statelor Unite. Thomas Barnes (Dennis Quaid) si Kent Taylor (Matthew Fox) sunt doi agenti ai Serviciului Secret, insarcinati cu paza presedintelui Ashton (William Hurt), aflat la un summit hotarator asupra razboiului global impotriva terorismului. Cand presedintele Ashton este impuscat, la scurta vreme dupa sosirea sa in Spania, se dezlantuie haosul, iar oameni complet straini unul de altul isi unesc fortele pentru a-l gasi pe asasin. In multime se afla Howard Lewis (Forest Whitaker), un turist american care crede ca l-a surprins pe asasin, in timp ce filma evenimentul cu camera portabila, pentru copiii lui. La fata locului, relatand evenimentul istoric pentru milioane de telespectatori din intreaga lume se afla si producatoarea americana de stiri Rex Brooks (Sigourney Weaver). Pe masura ce ei, si altii ca ei, isi spun fiecare versiunea, piesele din puzzle incep sa se aseze la locul lor, iar indaratul aparentelor incep sa apara, tot mai evident, motivatii socante.

  Acesta este cadrul in care se petrece noul film al Columbia Pictures, un thriller de actiune, in care regizorul Pete Travis a avut ocazia de a explora ideea de "adevar" - si teoria ca adevarul se afla in ochii privitorului. Pe masura ce se deruleaza, filmul exploreaza perioadele de dinaintea si de dupa atentat, din punctele de vedere ale opt participanti - incepand de la presedinte, agentii Secret Service, care-l protejau si pana la un turist aflat din intamplare in piata. "Daca iei in calcul o singura marturie, nu vei afla niciodata adevarul asupra celor intamplate", spune Travis. "Pe masura ce vezi si alte versiuni, incepi sa afli lucruri pe care nu le stiai la inceput.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Fiecare vede altceva

Trailere Fiecare vede altceva

« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail