Ferma

 • Pro Tv Ferma la Pro Tv

  Ferma

  Ferma » Azi, 19 februarie 2019, 21:30

  color romana emisiune magazin

  Recomanda Ferma

  Noua femei si noua barbati vor fi dusi intr-o zona izolata din muntii Romaniei pe durata celui mai aspru anotimp. Motivati de lucruri diferite pentru a lua decizia de a participa, cei 18 concurenti trebuie sa lupte cu propriul curaj, sa supravietuiasca provocarilor si conditiilor extreme. Sunt ei pregatiti?

  Daca vreti sa renuntati la zgomotul si agitatia marilor orase, daca aveti un petic de pamant unde ati vrea sa va cultivati rosii bio sau pur si simplu doriti sa aflati cum se face agricultura moderna, atunci "Ferma" vine cu toate raspunsurile pe care le doriti.

  Cu interviuri si reportaje, unde eroii sunt fermierii, indeosebi mici si mijlocii, si cu informatii si sfaturi direct de la cei care au reusit sa transforme doua hectare intr-o veritabila ferma moderna, emisiunea vine in ajutorul celor 4 milioane de gospodarii taranesti, angrenate in agricultura de subzistenta, si vrea sa transforme taranul intr-un fermier care sa stie cum sa foloseasca toate resursele statului si ale Uniunii Europene.

  Astfel ca rubrica "Undeva in Romania", ne duce, de exemplu, in comuna Soimaresti din judetul Neamt, unde gasim cele mai bune rezultate la cresterea animalelor si a pasarilor de curte, "Secretul reusitei" aduce in prim plan un fermier care si-a pornit propria afacere in agrictultura - zootehnie, iar "Iarba verde de acasa" este rubrica dedicata romanilor care vor sa se reintoarca in satele lor si sa-si deschida propria ferma.

  Acestea sunt doar cateva dintre sectiunile pe care le puteti urmari, iar cu un public tinta cu varsta intre 18-45 de ani, "Ferma" reuseste sa raspunda la intrebarile tuturor celor interesati de agricultura.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Ferma
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Comentarii la Ferma

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail