Fara retineri

 • Pro Cinema Fara retineri la Pro Cinema

  Fara retineri

  Fara retineri » Luni, 06 decembrie 2021, 14:30

  (No Reservations) 104 minute, color titrat engleza comedie romantica

  Specialista in retete extravagante Kate isi duce viata exact cum conduce si bucataria restaurantului unde lucreaza: cu un spirit practic care fascineaza si intimideaza. Perfectionismul ei e pus la incercare cand un nou bucatar intra in echipa.

  Un maestru bucatar, Kate (Catherine Zeta Jones), isi duce viata tot asa cum isi conduce si bucataria din restaurantul de lux 22 Bleecker din Manhattan, cu o intensitate care n-are timp pentru fleacuri, ceea ce ii captiveaza si intimideaza totodata pe cei din jurul ei. Cu o precizie uluitoare, ea conduce fiecare tura haotica de personal, coordonand sute de mese, preparand sosuri delicate, asezonand si preparand fiecare fel de mancare pana aproape de perfectiune.

  Simtindu-se mai in largul ei in spatele scenei, ea paraseste rareori sanctuarul din bucatarie, doar pentru a accepta cateodata complimente pentru un fel de mancare care ii poarta semnatura sau, si mai rar, pentru a se intretine cu cate un client care indrazneste sa se intereseze in legatura cu experienta sa profesionala.

  Dupa orele de program, majoritatea serilor o gaseste in pat inainte de miezul noptii, pentru ca sa se poata scula in zori, cand porneste din nou in lupta contra concurentei, la piata de peste, pentru felurile de mancare cele mai proaspete si alese ale zilei.

  Natura perfectionista a lui Kate este pusa la incercare cand in randul personalului apare un adjunct indraznet, optimistul si dezinhibatul Nick (Aaron Eckhart). El insusi o stea culinara in devenire, Nick prefera ariile de opera in timp ce lucreaza si adora sa-i faca pe cei din jurul sau sa rada. Atitudinea sa dezinvolta vizavi de bucatarie, dar si de viata, este la polul opus fata de cea a lui Kate si totusi chimia dintre ei nu poate fi negata, tot asa cum este de evident si dezacordul dintre ei, care ii aseamana cu furculita care incearca sa se infiga intr-o tejghea de granit.

  Kate ar putea sa faca fata acestei probleme de la serviciu daca n-ar avea probleme si acasa, unde se chinuieste sa construiasca o relatie cu nepoata sa de noua ani, Zoe (Abigail Breslin), care a venit recent si neasteptat sa locuiasca cu Kate.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Fara retineri
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail