E.T. Extraterestrul

Nota IMDB7.9/10

Premii:

Oscar BAFTA Grammy

- 1 premiu Grammy

- 5 nominalizari Oscar

- 11 nominalizari Bafta

 • Digi Film E.T. Extraterestrul la Digi Film - difuzare miercuri, 10 octombrie

  E.T. Extraterestrul

  E.T. Extraterestrul » Miercuri, 10 octombrie 2018, 10:50

  (E.T. the Extra-Terrestrial) 115 minute, color titrat S.F.

  Recomanda E.T. Extraterestrul

  actori E.T. Extraterestrul :
  compozitor E.T. Extraterestrul : John Williams
  monteur E.T. Extraterestrul : Carol Littleton
  producator executiv E.T. Extraterestrul : Steven Spielberg
  operator E.T. Extraterestrul : Allen Daviau
  scenarist E.T. Extraterestrul : Melissa Mathison

  În urma unei vizite, un extraterestru se pierde şi rămâne pe Pământ. Este găsit de micuţul Elliot. Cei doi leagă o prietenie neobişnuită. E.T. învaţă despre viaţa pe Pamant, iar Elliot despre adevăratele valori ale vieţii şi semnificaţia prieteniei.

  In 1982 milioane de oameni, de toate varstele, au fost martorii unui eveniment istoric: premiera filmului E.T., The Extra-Terestrial. In 2002, dupa 20 de ani, Steven Spielberg relanseaza o varianta aniversara, dar cu multe noutati: imagini nemaivazute, coloana sonora imbunatatita, efecte vizuale spectaculoase.
  Mister, suspans, aventura... Si un telefon ce a declansat o poveste care a emotionat intreaga lume! E pe Pamant si ii este teama... Este singur si se gaseste la 3 milioane de ani lumina departare de casa.
  Pamantul este un loc misterios, un loc al tuturor posibilitatilor - unele minunate, altele groaznice - si Universul pare, intr-un fel, separat, pare o alta lume. Elliot este un baietel ce locuieste cu mama lui Mary, fratele mai mare Michael si surioara Gertie. Este un baietel singuratic ce pare iesit cumva din peisaj, care traieste intr-o lume numai a lui. Intr-o zi, in timp ce cauta ceva in curte, simte cum cineva il priveste din padure. Si are dreptate: o nava extraterestra aflata intr-o misiune stiintifica lasase pe Pamant un extraterestru. E.T. avea misiunea de a se instrui asupra vietii de pe Pamant, dar nu mai stia sa se intoarca acasa. Speriat si singur, E.T. nu pare sa-l inspaimante pe Elliot care il ascunde la el in casa. Avand calitati telepatice, cei doi se imprietenesc si incearca sa invete cat mai multe unul de la celalalt. Dorinta lui E.T. de a se intoarce acasa este din ce in ce mai puternica si Elliot, ajutat de fratii lui, incep sa construiasca un dispozitiv pentru a-l ajuta sa ia legatura cu cei de acasa ca sa vina sa-l ia. Dar E.T. se imbolnaveste si, din cauza legaturii speciale pe care o avea cu Elliot si el sufera. Situatia devine critica si autoritatile trebuie sa intervina pana nu este prea tarziu.

  Citeste descrierea pe scurt pentru E.T. Extraterestrul

Trailere E.T. Extraterestrul

« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Comentarii la E.T. Extraterestrul

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail

Program tv pe categorii

Programe TV manele

Programe TV filme

Programe TV romanesti

Programe TV straine

Programe TV stiri

Programe TV muzica

Programe TV adulti

Programe TV sport

Programe TV documentare

Programe TV pentru copii