Elisa

 • Prima Tv Elisa la Prima Tv

  Elisa

  Elisa » Ieri, 24 august 2019, 08:20

  (Elisa di Rivombrosa) 50 minute, color titrat italiana film tv

  Frumoasa Elisa Scalzi, dama de companie a contesei Ristori, se îndrăgosteşte de fiul acesteia, Fabrizio. Din păcate, diferenţa mare de rang şi de avere face imposibilă căsătoria celor doi tineri. Intrigile familiei îi vor pune la încercare pe Elisa şi Fabrizio, care vor trece prin nenumărate aventuri până să-şi găsească fericirea. Dar, în cele din urmă, în ciuda diferenţelor sociale şi a imixtiunilor celor răuvoitori, dragostea va iesi triumfătoare.

  In Italia secolului 17, cand prejudecati de nezdruncinat si mentalitati rigide guvernau relatiile dintre femei si barbati, povestea de iubire dintre Elisa (Vittoria Puccini) si Fabrizio (Alessandro Preziosi) reuseste sa clatine un intreg sistem si sa schimbe o lume, pentru totdeauna.
  Elisa, o fata foarte frumoasa, dar saraca, este servitoare in casa unei contese bogate si influente. Aici, il va cunoaste pe fiul contesei, Fabrizio, de care se indragosteste mai presus de orice interese. Femeie mandra si foarte emancipata pentru timpul in care traieste, Elisa, desi are statutul unei simple servitoare, il cucereste pe Fabrizio, fiul contesei, cu frumusetea, dar si cu spiritul ei, dovedind inca o data ca nu haina il face pe om ci inima, mintea si sufletul. Fabrizio, la randul sau un spirit iluminist si un caracter puternic este gata sa se impotriveasca familiei, sa infrunte ironiile prietenilor, sa treaca peste orice obstacole si sa rupa orice legatura cu lumea pentru a ramane alaturi de cea care i-a cucerit inima pentru totdeauna. Daca va fi nevoie, Fabrizio e gata sa-si riste chiar si viata pentru a ramane cu Elisa, femeia pe care o iubeste din toata inima si mai presus decat orice titlu si avere.
  Cum va reusi iubirea adevarata sa invinga piedici de tot felul, intrigi, planuri de razbunare si interese meschine?

  Citeste descrierea pe scurt pentru Elisa
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail