Trailer Echipa sfarma-tot

Alte trailere pentru Echipa sfarma-tot

Recomandari tv.acasa.ro

Vrei sa fii notificat prin
E-mail pentru Echipa sfarma-tot?

Aboneaza-te

  • (The Longest Yard) 113 minute, color titrat engleza actiune-comedie

    Adam Sandler, ale carui comedii de succes pe teme sportive anterioare includ "Happy Gilmore" si "The Waterboy" se intoarce pe gazon pentru "Echipa Sfarma-Tot", un remake a unuia dintre filmele preferate ale vedetei. Sandler preia personajul care l-a atras in mod deosebit, mijlocasul Paul Crewe - rolul jucat initial de Burt Reynolds in 1974.

    Atunci cand fostul jucator NFL (Liga Nationala de Fotbal American), Paul Crewe (Adam Sandler) este trimis la inchisoare, directorul il obliga sa transforme un grup pestrit de detinuti intr-o echipa de fotbal. Desi nu sunt cei mai potriviti coechipieri, detinutii se unesc atunci cand afla impotriva cui vor juca: a gardienilor! Cu ajutorul colegului Nate Scarborough (Burt Reynolds) si a ingrijitorului (Chris Rock), Crewe le promite detinutilor o sansa de a se razbuna intr-o confruntare cu oase rupte unde totul este permis.


    Filmul beneficiaza de prezenta unor sportivi de performanta si de faima mondiala, intre care triplul castigator de Super Bowl - Michael Irvin (Dallas Cowboys), cvadruplul castigator de Super Bowl - Bill Romanowski (Oakland Raiders, Denver Broncos, Philadelphia Eagles si San Francisco 49ers) si alti jucatori din NFL, inclusiv Brian Bosworth (Seattle Seahawks) si Terry Crews (San Diego Chargers, Washington Redskins si St. Louis Rams).
    Campionii mondiali la wrestling: Bill Goldberg, Steve Austin (care a luptat sub numele "Stone Cold Steve Austin") si Kevin Nash, si campionul la kick-boxing K-1, Bob Sapp, fac parte,de asemenea, din redutabila "echipa sfarma-tot", autotintulata, ca in primul film, The Mean Machine .

Echipa sfarma-tot Echipa sfarma-tot Nota: 6.2

Durata: 113 minute Gen: actiune-comedie Regizor: Peter Segal

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail