Dupa 28 de zile

Nota IMDB7.6/10

 • Hbo Dupa 28 de zile la Hbo

  Dupa 28 de zile

  Dupa 28 de zile » Marti, 24 octombrie 2017, 00:20

  (28 Days Later...) 113 minute, color titrat engleza horror

  Recomanda Dupa 28 de zile

  actori Dupa 28 de zile :
  compozitor Dupa 28 de zile : John Murphy
  costume Dupa 28 de zile : Rachael Fleming
  monteur Dupa 28 de zile : Chris Gill
  producator executiv Dupa 28 de zile : Greg Caplan Simon Fallon
  regizor Dupa 28 de zile : Danny Boyle
  operator Dupa 28 de zile : Anthony Dod Mantle
  director de imagine Dupa 28 de zile : Mark Tildesley
  producator Dupa 28 de zile : Andrew Macdonald
  scenograf Dupa 28 de zile : Fanny Taylor
  scriitor Dupa 28 de zile : Alex Garland

  După ce un virus distrugător a distrus aproape toată planeta, un grup de supravieţuitori încearcă să salveze rasa umană de la dispariţie. Un film apocaliptic, realizat de Danny Boyle (Plaja, Trainspotting).

  Un grup de militanti pentru drepturile animalelor descopera, intr-un institut de cercetare a primatelor, mai multi cimpanzei care, inchisi in custi si imobilizati in lanturi, sunt obligati sa priveasca niste ecrane pe care se deruleaza scene de o violenta extrema.

  Ignorand spusele cercetatorilor ingroziti, conform carora cimpanzeii ar fi infectati cu un virus periculos, ei elibereaza animalele, ca imediat apoi sa fie atacati de ele. 28 de zile mai tarziu, Jim (Cillian Murphy), de meserie curier, se trezeste din coma intr-un spital pustiu din Londra. Nedumerit, strabate coridoarele si saloanele goale si, negasind pe nimeni, iese pe strazile orasului in cautare de ajutor. La caderea serii, se adaposteste intr-o biserica, in care are surpriza neplacuta sa gaseasca o multime de cadavre, unul peste altul, pe podea. Deodata, un zgomot ii atrage atentia, dar aparitia preotului este departe de a-l linisti. Vazand privirea insangerata si auzind racnetele violente ale acestuia, Jim fuge din nou in strada. Acolo, panica ii sporeste cand constata ca o intreaga adunatura de fiinte ciudate si amenintatoare este pe urmele lui.

  Explozia neasteptata a unei bombe cu petrol marcheaza aparitia a doi "supravietuitori", Selina (Naomie Harris) si Mark (Noah Huntley). Riscand, ei il salveaza pe Jim de urmaritorii sai si il duc la adapost. Acolo, ii explica situatia: fiintele violente pe care le intalnise fusesera infectate cu un virus extrem de periculos care pusese stapanire pe toata Anglia si despre care nu stiau daca se raspandise si dincolo de granite. Selina si Mark accepta sa-l ajute pe Jim sa se intoarca acasa la parintii sai, in Deptford, chiar daca acest lucru este dificil si cu niste consecinte nebanuite. Furisandu-se pe strazile intunecoase, cei trei remarca o lumina venind de la fereastra unui bloc si imediat se duc sa vada daca exista supravietuitori.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Dupa 28 de zile

Trailere Dupa 28 de zile

« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Comentarii la Dupa 28 de zile

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail