Dragostepunctro

 • Kanal D Dragostepunctro la Kanal D - difuzare sâmbătă, 16 decembrie

  Dragostepunctro

  Dragostepunctro » Sambata, 16 decembrie 2017, 03:30

  color romana reality show

  Recomanda Dragostepunctro

  “dragostepunctro” este un reality-show care intră în intimitatea unei relaţii virtuale, prezintă cum încep şi se dezvoltă relaţiile pe internet dar, cel mai important, cum se transferă ele în viaţa reală.

  Adrian Nartea ii aduce fata in fata pe cei care au avut curajul sa isi caute jumatatea pe internet, dar care nu au reusit sa se intalneasca in viata reala, ajutandu-i sa se cunoasca, sa traiasca o perioada impreuna sub acelasi acoperis si, astfel, sa afle daca si-au gasit intr-adevar sufletul pereche.
  "Dragostepunctro" este un reality-show care intra in intimitatea unei relatii virtuale, prezinta cum incep si se dezvolta relatiile pe internet dar, cel mai important, cum se transfera ele in viata reala.
  Cuplurile care s-au "cunoscut" in prealabil pe Internet vor sta impreuna intr-un apartament de lux, vreme de doua zile si, la finele acestora vom avea ocazia sa vedem daca participantii reusesc sa ramana impreuna si in viata reala sau daca diferentele dintre ei ii vor separa, in final.
  Multe intrebari apar atunci cand realizezi ca cel de care te-ai indragostit este, de fapt, un necunoscut ascuns in spatele ecranului calculatorului. Varsta, stare civila, aspectul fizic sunt toate puse la indoiala la inceputul unei relatii virtuale. "Dragostepunctro" va dezvalui adevarul despre relatiile virtuale si va oferi raspunsul la intrebarea: exista dragoste adevarata pe Internet?

  Citeste descrierea pe scurt pentru Dragostepunctro
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Comentarii la Dragostepunctro

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail

Program tv pe categorii

Programe TV manele

Programe TV filme

Programe TV romanesti

Programe TV straine

Programe TV stiri

Programe TV muzica

Programe TV adulti

Programe TV sport

Programe TV documentare

Programe TV pentru copii