Doctor Dolittle

 • Digi Film Doctor Dolittle la Digi Film

  Doctor Dolittle

  Doctor Dolittle » Luni, 24 septembrie 2018, 11:25

  (Dr. Dolittle) 85 minute, color titrat engleza comedie

  Recomanda Doctor Dolittle

  Dolittle are tot ce-şi doreşte: o soţie frumoasă, două fiice adorabile şi o carieră de invidiat. Totul e minunat până când aproape loveşte un câine cu maşina. Acesta scoate un lătrat ciudat şi dispare. Din acel moment, viaţa lui se schimbă radical.

  Dr. Dolittle este un remake "adus la zi" al celebrului film cu acelasi titlu din 1967, in care Rex Harrison juca rolul unui doctor veterinar care putea vorbi si canta animalelor.

  In versiunea din 1998, Eddie Murphy interpreteaza rolul doctorului John Dolittle, un medic veterinar a carui viata poate fi data ca exemplu de succes. Avand o cariera excelenta, o sotie si doua fiice iubitoare si un contract extraordinar gata sa fie semnat, dr. Dolittle nu-si poate dori - si nici nu-si doreste - nimic mai mult de la viata. Si totusi...

  Intr-o buna zi, spre marea si neplacuta lui surpriza, fericitul doctor isi descopera o insusire neobisnuita: capacitatea de a comunica cu animalele. Acum, cand aude chemarea salbaticiunii, John Dolittle ii poate raspunde ! Iar vestea se raspandeste ca fulgerul in lumea pacientilor cu patru (sau mai multe) picioare, si cabinetul veterinarului devine o mecca a necuvantatoarelor.

  Numai ca, din motive lesne de inteles, viata perfecta a doctorului Dolittle incepe sa se duca de rapa. Insa, ca de obicei cand apar multe labute si blanite stufoase, happy-endul nu va intarzia sa apara.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Doctor Dolittle
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Comentarii la Doctor Dolittle

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail