Distractie cu Dick si Jane

Nota IMDB6/10

 • Digi Film Distractie cu Dick si Jane la Digi Film - difuzare vineri, 05 octombrie

  Distractie cu Dick si Jane

  Distractie cu Dick si Jane » Vineri, 05 octombrie 2018, 05:00

  (Fun with Dick and Jane) 90 minute, color titrat engleza comedie

  Recomanda Distractie cu Dick si Jane

  actori Distractie cu Dick si Jane :
  costume Distractie cu Dick si Jane : Julie Weiss
  monteur Distractie cu Dick si Jane : Don Zimmerman
  regizor Distractie cu Dick si Jane : Dean Parisot
  operator Distractie cu Dick si Jane : Jerzy Zielinski
  producator Distractie cu Dick si Jane : Brian Grazer Judd Apatow
  scenarist Distractie cu Dick si Jane : Nicholas Stoller
  scriitor Distractie cu Dick si Jane : Gerald Gaiser

  In aceasta comedie romantica produsa de Columbia Pictures "Fun with Dick and Jane" / "Distractie cu Dick si Jane", Dick (Jim Carrey) si Jane (T

  Remake dupa un film din '77.

  Viata nu a fost nicicand mai buna pentru Dick Harper (Jim Carey) si pentru iubitoarea lui sotie, Jane Jane (Tea Leoni) - un semn sigur ca lucrurile nu se pot decat inrautati. Dick a asteptat rabdator timp de 15 ani sa devina vice-presedinte la Globodyne. Acea zi soseste in cele din urma. Seful sau, Jack McCallister (Alec Baldwin), in sfarsit il promoveaza iar sotia sa decide sa demisioneze din functia sa de la o agentie de turism.

  Dar bucuria nu tine mult. Globodyne si McCallister devin implicati intr-un scandal gigant, iar compania intra in faliment; Dick este cel care trage ponoasele, in timp ce seful sau, datorita functiei, reuseste sa se salveze. Un timp, Dick asteapta in van ca o companie rivala sa-l angajeze. Amenintat de un munte de datorii si in pericol de a-si pierde bunurile, Dick incearca sa-si gaseasca ceva de lucru, orice. Cea mai buna ocupatie pe care o gaseste este cea de "sef de sala" la un restaurant local. De asemenea, Jane decide sa se intoarca la munca. Ea reuseste sa se angajeze ca instructor de Tae Bo si apoi incearca sa mai castige ceva bani transformandu-se in cobai pentru a face reclama unei noi substante asemanatoare Botox-ului.

  In mod evident ei nu sunt facuti pentru asemenea slujbe, si pe langa aceasta nu faceau nici foarte multi bani. Astfel, rand pe rand, incep sa-si vanda lucrurile din casa, inclusiv mult pretuitul lor televizor cu plasma.

  Intr-un efort de a-si relua cel putin o mica parte din bunastarea pe care o aveau inainte, Dick se repede si fura de pe peluza vecinului bucati de gazon pentru a le replanta in curtea lui cea goala. Nu peste mult timp, el si Jane incep sa intreprinda o serie de furturi nocturne, lasandu-si fiul de sase ani in grija credincioasei lor menajere.

  O vreme sunt incantati si revigorati de viata pe care o duc, aceea de Bonnie si Clyde ai zilelor noastre. Dar curand ei realizeaza ca exista furturi si furturi.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Distractie cu Dick si Jane
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Comentarii la Distractie cu Dick si Jane

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail

Program tv pe categorii

Programe TV manele

Programe TV filme

Programe TV romanesti

Programe TV straine

Programe TV stiri

Programe TV muzica

Programe TV adulti

Programe TV sport

Programe TV documentare

Programe TV pentru copii